Ads Top

Τα χαφ που… ονειρευόταν ο Λουτσέσκου!


Πριν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αποφασίσει τι χρειάζεται η ομάδα του για να εκτοξεύσει την ποιότητά της: έναν χαφ top class δίπλα στον Ζοσέ Μαουρίσιο.
Ο μεταγραφικός στόχος εντοπίστηκε από νωρίς και άκουγε στο όνομα Πόντους Βέρνμπλουμ. Η μεταγραφή του Σουηδού πέρασε από 40 κύματα όμως τελικά στα μέσα Αυγούστου εκείνος ντύθηκε και επίσημα στα ασπρόμαυρα, με τον Λουτσέσκου να… τρίβει τα χέρια του.

Το ιδανικό δίδυμο για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ έτσι όπως το είχε ονειρευτεί ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν έτοιμο. Μόνο που ο 49χρονος τεχνικός αλλιώς φανταζόταν το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Σουηδός πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να κάνει προετοιμασία και χρειάστηκε ένα δίμηνο για να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς. Μόλις όμως μπήκε στην ομάδα, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του «δικεφάλου» και ο Μαουρίσιο τέθηκε νοκ άουτ για τέσσερις εβδομάδες…

Οι δύο παίκτες δεν βρέθηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο όπως θα ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Κάνιας να είναι ο παρτενέρ του Βέρνμπλουμ και τους Θεσσαλονικείς να χάνουν αρκετά στον δημιουργικό τομέα καθώς τόσο ο Ισπανός όσο και ο Σουηδός διακρίνονται περισσότερο για τα μεσοαμυντικά τους χαρακτηριστικά.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο είναι έτοιμος, πλέον, να μπει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά από απουσία περίπου ενός μήνα, με την επιστροφή του να αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή του «δικεφάλου».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει από δω και πέρα στη διάθεσή του το δίδυμο στα χαφ, που… ονειρευόταν για την ομάδα του και μένει να φανεί κατά πόσο οι δύο αυτοί ποιοτικότατοι μέσοι θα «εκτοξεύσουν» την ποιότητα των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.