Ads Top

Στο νοσοκομείο και ο Λεκαβίτσιους, υπέρ της αναβολής και ο Ολυμπιακός!


Ο Λιθουανός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας - Και ο Ολυμπιακός (παρά τα όσα αντίθετα γράφονται) ψήφισε θετικά για την αναβολή του ματς.
Ολοένα και παίρνει διαστάσεις το σοκ στον Παναθηναϊκό. Πριν από λίγη ώρα και έκτος αθλητής των πράσινων διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Μετά τον Γκιστ, τον Καλάθη, τον Τόμας, τον Μήτογλου και τον Βουγιούκα την ίδια διαδρομή ακολούθησε και ο Λεκαβίτσιους.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το αυριανό ματς ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε κάτω από τις πολύ δύσκολες αυτές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις; Και ο Ολυμπιακός (παρά τα όσα αντίθετα γράφονται) ψήφισε θετικά για την αναβολή του ματς.

Αρχικά οι Ερυθρόλευκοι εξέφρασαν κάποιες αντιρρήσεις, θέλοντας να δουν στοιχεία από τους γιατρούς που να αποδεικνύει όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται από το πρωί. Από τη στιγμή που ήρθαν οι διαβεβαιώσεις στα χέρια τους και οι Πειραιώτες ψήφισαν θετικά για να διευκολύνουν τον αιώνιο αντίπαλο, σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.