Ads Top

Έχασε το... θρίλερ


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα του Ήφαιστου Λήμνου, με απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν στο τέλος
Σε ένα παιχνίδι... σκωτσέζικο ντους, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 80-79 στην έδρα του Ήφαιστου Λήμνου, με τον Αθηναίου να δέχεται τάπα, σύμφωνα με την τριάδα των διαιτητών, στο τελευταίο δευτερόλεπτο και να μη μπορεί τελικά, να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Κόνιαρη, Γκος, Τεπιτς, Χρυσικόπουλο και Μορέιρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και με τους Γκότσερ, Μπρέιζελτον και Φρεϊμάνις έκαναν ένα γρήγορο 10-2 βάζοντας "δύσκολα" στον ΠΑΟΚ ειδικά στην επίθεσή του δεν έβρισκε τις λύσεις που ήθελε. Με τους Σχίζα, Χάτσερ και Γκάρετ στην 5άδα ο ΠΑΟΚ άρχισε ν' αποδίδει καλύτερα στην άμυνα . Επιθετικά οι Γκος και Χρυσικόπουλος του έδωσαν λύσεις με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει γρήγορα σε 13-13, πριν το 15-14 της πρώτης περιόδου.

Στη 2η περίοδο οι παίκτες του Παπαθεοδώρου μπήκαν από την αρχή πιο συγκεντρωμένοι. Με τον Μαργαρίτη να νιώθει ενοχλήσεις και τους Σχίζα και Μορέιρα να "φορτώνονται" με φάουλ ο ΠΑΟΚ άρχισε ν' αντιμετωπίζει προβλήματα. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά το 22-21 του Γκάρετ ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Τέπιτς, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Γκάρετ κι αποχώρησε από το παρκέ. Σ' εκείνο το σημείο ωστόσο ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση. Ο Χάτσερ έκανε το 24-24 και τη σκυτάλη πήρε ο Γκος. Ο Αμερικανός του, που είχε 13 πόντους στο πρώτο ημίχρονο έκανε το 24-27 πίσω από τα 6,75μ. και το 24-29 με δική του προσπάθεια. Ο Χρυσικόπουλος και πάλι ο Αμερικανός έφτασαν τον ΠΑΟΚ στο 24-33 με το σερί του ΠΑΟΚ να φτάνει στο 0-10. Ο Έβανς μείωσε σε 30-35 πριν το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο ο Γκος με το 3ο του τρίποντο έστειλε τον ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα με το +8(30-38).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Παπαθεοδώρου μπήκε στο παρκέ με τους Κόνιαρη, Γκος, Τζόουνς, Χρυσικόπουλο και Μορέιρα. Ο Σχινάς χρέωσε με 4ο φάουλ τον Μορέιρα με αποτέλεσμα ο Αγκολέζος ψηλός να καθίσει γρήγορα στον ΠΑΟΚ. Ο Έβανς μείωσε σε 36-41με τρίποντο αλλά ο Κόνιαρης έκανε το 37-45. Το τρίποντο του Φρεϊμάνις βρήκε απάντηση από τον Κόνιαρη κι ο Γκος έκανε το 41-51 στο 25'. Φυσικά ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε γρήγορα τα 5 ομαδικά με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκτελούν βολές σε αντίθεση με τους παίκτες δικεφάλου που εκτέλεσαν βολές μετά από 16 αγωνιστικά λεπτά. Τα τρίποντα των Σμιθ και Μπρέιζελτον έκαναν το 49-52 με τους Τέπιτς κι Έβανς να διαμορφώνουν το 53-54 που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο ο Χαριτόπουλος έβαλε μπροστά τη Λήμνο με τρίποντο, οι Γκος και Χάτσερ απάντησαν αλλά ο Σμιθ έκανε το 62-62 στο 33'. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε κατά κύριο λόγο έξω τα 6,75μ. καθώς εντός της ρακέτας δεν του επιτρεπόταν να διεκδικήσει τίποτα. Ο Γκότσερ έστειλε με τρίποντο στο +5 (68-63) τους γηπεδούχους αλλά με πανομοιότυπο τρόπο οι Χάτσερ κι Αθηναίου έκαναν το 68-69 στο 36'. Ο Τζόουνς έκλεψε την μπάλα, ο Σχινάς είδε φάουλ και στην επαναφορά ο Γκότσερ έκανε το 71-69. Οι Μορέιρα και Χάτσερ ισοφάρισαν σε 73-73 αλλά ο Σχινάς είδε νέο φάουλ του Τζόουνς κι ο Φρεϊμάνις με 2/2 βολές έκανε το 75-73 στο 38'. Ο Τέπιτς ισοφάρισε σε 75-75 κι ο Ουίγκινς το 77-75. Ο Χαριτόπουλος έβαλε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλάθι με τον ΠΑΟΚ να κάνει λάθος στην επίθεση. Ο Γκότσερ έβαλε 1/2 όπως κι ο Γκος για το 80-76. Ο Αμερικανός της Λήμνου άστοχησε σε 2 βολές κι ο Αθηναίου με τρίποντο μείωσε σε 80-79 6' δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι έκαναν λάθος στην επαναφορά με τον Τέπιτς να κλέβει και τον Αθηναίου να φτάνει στο λέι απ και να κόβεται από τον Σμιθ αλλά σύμφωνα με τους διαιτητές η μπάλα δεν είχε βρει στο ταμπλό με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καλάθι.

Ο ΠΑΟΚ έπεσε στο 3-3 στο πρωτάθλημα και παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη σ' ένα παιχνίδι που πέρα από την ατυχία του με τους Μαργαρίτη και Τέπιτς είχε ν' αντιμετωπίσει και μια "εχθρική διαιτησία". Ο Δικέφαλος δεν έκανε την 6η του σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις κι ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια. Αυτό στην έδρα της Τενερίφης κι εν συνεχεία το ντέρμπι με τον Άρη στο Παλατάκι.

Δεκάλεπτα: 15-14, 38-30, 53-54, 80-79




paok24.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.