Ads Top

Πήρε ρεβάνς στην εκπνοή ο Ολυμπιακός


Με γκολ της Ασημάκη δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Ολυμπιακός επικράτησε 8-7 της Βουλιαγμένης στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών. 
Τη… ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 8-7 της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Το σύνολο του Χάρη Παυλίδη ισοφάρισε τις νίκες στα φετινά ντέρμπι, όμως δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των δύο τερμάτων του πρώτου ματς των δύο ομάδων και έμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ στο ημίχρονο, αφού οι φιλοξενούμενες διατήρησαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν με 5-3.

Ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα (5-5) δύο λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου με την Έγκενς, η οποία έκανε και το 6-5 στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου, ενώ η Βουλιαγμένη ισοφάρισε στο 6-6 με την Ελληνιάδη.

Η Ελευθερία Πλευρίτου στην κόντρα έδωσε ξανά τα ηνία στον Ολυμπιακό με γκολ στην κόντρα, με τις φιλοξενούμενες να μην τα παρατάνε και να ισοφαρίζουν ξανά ένα λεπτό πριν την κόρνα της λήξης.

Οι ερυθρόλευκες βρήκαν λύση στο… θρίλερ, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στην εκπνοή του ματς, σε επίθεση με παίκτρια παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 2-0, 3-2 

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ 1., Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Φουντωτού

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τζόνσον, Νίνου Π., Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου Ε. 1, Πάτρα 1, Κοκκινάκη, Διαμαντοπούλου, Ιωαννίδη, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Μουστοκαριά, Γκίλλα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.