Ads Top

Α.Ε.Κ.: «Η αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός»!


Η επίσημη αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κάνει λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος με αφορμή την απόφαση της πειθαρχικής της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό.
Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε επίσημα στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό (και τα επεισόδια στο ματς της Πάτρας με την Παναχαϊκή) χωρίς να εστιάζει στους «ερυθρόλευκους» φυσικά αλλά στην απόφαση αυτή και πάντα συγκριτικά με εκείνη σε βάρος της Ένωσης.

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός».

Η παραπάνω είναι η επίσημη αντίδραση - θέση της ΑΕΚ στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ...

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Μια ζωή αυτή η ομάδα θα προκαλεί ατιμωρητα και οι τραμπουκοι γαυροοπαδοι της θα χαιρουν ασυλίας, μόνη λύση, γαμηστε τους με κάθε τρόπο μέσα στους αγώνες, είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ, η, σε όποιο άλλο άθλημα, παντοιοτροπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.