Ads Top

Μεταγραφή… κόλαση στον ΠΑΟ - Έρχεται και φέρνει τα πάνω-κάτω - Ποιος «αγχώνεται»


Κίνηση - μεγάλη έκπληξη στο Τριφύλλι - Γιατί έγινε;
H πρόσληψη του Γέσπερ Φρέντμπεργκ στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού έσκασε σαν «κεραυνός» στο «πράσινο» ρεπορτάζ, από την άποψη ότι κανείς δεν περίμενε μία τέτοια προσθήκη στις υποδομές του Τριφυλλιού, που θεωρούνται τα τελευταία χρόνια πολύ πετυχημένες.

Η φετινή χρονιά, άλλωστε, το αποδεικνύει περίτρανα, μιας και οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη έχουν αναδείξει πολλά ταλέντα και όποιοι παίκτες έχουν ανέβει από τις μικρότερες ομάδες στην πρώτη, δείχνουν εκπληκτικά στοιχεία.

Φυσικά, τα εύσημα ανήκουν στον Τάκη Φύσσα, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι κι από τότε που ανέλαβε τις «πράσινες» Ακαδημίες τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα. Η επιστροφή του παλαίμαχου άσου στο Παναθηναϊκό αποτέλεσε θερμή πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου και τώρα στο Τριφύλλι έχουν να περιμένουν πολλά από μια φουρνιά παικτών που έχει όλα τα φόντα να κάνει αρκετά πράγματα στο προσεχές μέλλον.

Παρόλα αυτά, λοιπόν, στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να γίνει η προσθήκη του σχετικά άπειρου (μόλις 37 ετών) Δανού στις «πράσινες» υποδομές, αναλαμβάνοντας έναν άγνωστο μέχρι τώρα ρόλο, αυτό του «αρχιπροπονητή». Μπορεί να γράφτηκαν καλά λόγια για τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ, αλλά το βιογραφικό χαρακτηρίζεται μάλλον φτωχό, έχοντας δουλέψει μόνο στις Ακαδημίες της Άαρχους και της Ομόνοιας.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση λέγεται πως φέρει την υπογραφή του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγής τις Ακαδημίες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα αναμένονται κι άλλες προσθήκες, όπως ενός παιδοψυχολόγου για τις νεαρότερες ηλικίες.

Όπως και να έχει, είναι πιθανό η άφιξη του Δανού προπονητή να επηρεάσει τον ρόλο του Τάκη Φύσσα, καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς θα διαχωριστούν οι αρμοδιότητες ανάμεσα στους δύο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.