Ads Top

Αρχηγική παρέμβαση Πέλκα μετά τη «σφαλιάρα» – Τι είπε για Λουτσέσκου!



Φοβερές ατάκες για την ήττα από Βίντι και τον Ρουμάνο τεχνικό.
O Δημήτρης Πέλκας εμφανίστηκε ενωτικός μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος συνεχίζει ενωμένος στα δύσκολα. Παράλληλα, υπερασπίστηκε την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τον χρησιμοποιήσει στο χθεσινό ματς, υποστηρίζοντας πως του έκανε καλό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τη Βίντι: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε το αφήνουμε πίσω και προσπαθούμε. Προσπαθούσαμε να δώσουμε ώθηση να έρθει η ισοφάριση δεν μπορέσαμε όμως. Προσπαθήσαμε πολύ όσοι έπαιξαν κάποιες φορές δεν σου βγαίνει το παιχνίδι».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Είναι απόφαση του προπονητή να με ξεκουράσει να γεμίσω ενέργεια δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσα πολλά παιχνίδια, κουράζεσαι εγκεφαλικά. Μου έκανε καλό. Είμαι διαθέσιμος για την Κυριακή να δώσω το 100%».

Για το πόσο κουρασμένος νιώθει: «Η κούραση πιο πολύ ήταν στο κεφάλι. Όσοι έπαιξαν έδωσαν τα πάντα. Είναι λογικό κάποιοι να μην είναι σε καλή ημέρα. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα κακά. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα αισθήματα είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Καλό θα είναι να μας γίνει μάθημα».

Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και αν τους προβληματίζει: «Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν περίοδοι μέσα στην χρονιά που θα κάνεις «κοιλιά» δεν θα παίξεις καλά. Και στο πρώτο παιχνίδι με τη Βίντι δεν ήμασταν καλοί. Όμως μιλάμε μεταξύ μας, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, προβληματιζόμαστε, όπως και με την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Δεν καταφέραμε να κλειδώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Χρειάζεται ισορροπία να μην τρελαινόμαστε όταν δεν κερδίζουμε και δεν έρχεται η συντέλεια του κόσμου όταν χάνουμε. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τελείωσε κάτι».

Αν το μήνυμα του Λουτσέσκου ελήφθη: «Είμαστε όλοι μαζί. Ο κ. Λουτσέσκου έκανε τρομερή δουλειά μέσα σε 1,5 χρόνο. Όλοι βλέπουν τη δουλειά του. Το να χάσεις ένα παιχνίδι είναι φυσιολογικό δεν μπορείς να είσαι πάντα στα... κόκκινα το θέμα είναι να το ξεπερνάς. Το ξεχάσαμε ήδη το χθεσινό και πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το πόσο εύκολο είναι να αφήσεις την πίεση και το βάρος ενός κακού αποτελέσματος: «Έτσι έχει μάθει να ζει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν μένουμε στο παιχνίδι που τελείωσε. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Για τις ελλείψεις των Μάτος και Βιεϊρίνια: «Έχουν πολύ ποιότητα μας βοηθάνε με την προσωπικότητά τους. Είναι ελλείψεις, όμως έχουμε παίκτες στο ρόστερ να τους αντικαταστήσουμε».
Για τον Παναιτωλικό: «Αύριο θα δούμε βίντεο, δεν προλάβαμε να τους μελετήσουμε. Πιστεύω κατά μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

Για το αν παίξει κλειστά ο Παναιτωλικός: «Αυτό συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια. Μας παίζουν κλειστά, πρέπει να βρούμε λύσεις πάνω σε αυτό να διασπάσουμε την άμυνάς τους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.