Ads Top

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα!


Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μία Ακαδημία πρότυπο, ακολουθώντας το πλάνο των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη.
Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν τους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στα φυτώρια της ομάδας, οι οποίοι μέσα από τη σκληρή δουλειά, τις εγκαταστάσεις και όλες τις υπηρεσίες που τους προσφέρει ο Θρύλος μπορούν και πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Ένα από αυτά πραγματοποίησε και ο Αλέξανδρος Βοΐλης στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Παναχαϊκή, φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο επιθετικός του Θρύλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κ19 των «ερυθρόλευκων», έχοντας σημειώσει ήδη 3 γκολ στις αναμετρήσεις με την ομάδα Νέων, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76’ του ματς με τους Πατρινούς στη θέση του Δημήτρη Μάνου.

Μάλιστα, ο ίδιος στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, τονίζοντας ότι το όνειρό του να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα έγινε πραγματικότητα.

Ο Βοΐλης μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα και να καθιερωθεί γιατί όχι σε λίγα χρόνια στην πρώτη ομάδα του Θρύλου.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς με τους Πατρινούς είναι κάτι το οποίο θα θυμάται σε όλη του τη ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί και κίνητρο για όλους τους υπόλοιπους παίκτες της Ακαδημίας του Θρύλου να δουλέψουν σκληρά, καθώς τότε σίγουρα θα πάρουν και εκείνοι στο μέλλον τις ευκαιρίες τους.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.