Ads Top

Με το βλέμμα στη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός


Η περίπτωση του Μήτρογλου ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό που εξετάζει τις επιλογές του
Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός γκολτζή κοιτώντας δύσκολες περιπτώσεις. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένα από τα ονόματα, αν και είναι μια επιλογή με πιο καλές προϋποθέσεις, για το καλοκαίρι.

Το άλλο όνομα, όπως έχει γράψει και το Sportime, είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Εξίσου δύσκολη περίπτωση, αλλά πιο εφικτή, αναφορικά με τον Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» απλά παρακολουθούν το θέμα του και περιμένουν να δουν τι θα κάνει η Μαρσέιγ. Ο διεθνής επιθετικός δέχεται πολλά πυρά στη Μασσαλία για την φετινή του εικόνα. Οι Μαρσεγέζοι έχουν υψώσει ασπίδα προστασίας, αλλά περιμένουν να δουν αν θα ανεβάσει ρυθμό έως τον Ιανουάριο.

Οι Πειραιώτες έχουν τις κεραίες τους και προς αυτή την κατεύθυνση κι αναμένουν για το αν θα κάνουν την κίνηση τους ή όχι. Σε κάθε περίπτωση δουλεύουν για αν είναι έτοιμοι και για την καλοκαιρινή περίοδο, με αφορμή και το θέμα του Σέρχιο Αραούχο.

Στη λίστα, που είναι μικρή, υπάρχουν και άλλα ονόματα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν τις απαραίτητες διεργασίες για να είναι προετοιμασμένοι αναφορικά με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.