Ads Top

Αδιανόητος Γκερέρο - Τι έκανε και τρέλανε εντελώς τον Μαρτίνς - Άφωνοι όλοι στον Ολυμπιακό


Δεν υπάρχει ο Ισπανός. Διάβασε και θα μείνεις κάγκελο.
Η μεγάλη προσπάθεια του Ισπανού να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση σε όλους στο Ρέντη.

Οι συμπαίκτες του είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 28χρονο σέντερ φορ αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στους συνεργάτες του πως εντυπωσιάστηκε από την θέληση του παίκτη να παίξει την Κυριακή.

διαβάσατε για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ισπανός για να είναι στη διάθεση του προπονητή του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ειδικά τις τελευταίες μέρες ο Ισπανός «έσπασε τα κοντέρ» για να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και τα κατάφερε.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς και αν ο Ισπανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα περιμένει και τις δύο επόμενες προπονήσεις πριν λάβει την απόφαση του. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Γκερέρο έδειξε με την στάση του πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του κι αυτό αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών.

Οι συμπαίκτες του Γκερέρο είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 28χρονο σέντερ φορ και την προσπάθεια που έκανε ο Ισπανός στο Ρέντη, για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του λιμανιού. «Δεν ήταν εύκολο αυτό που έκανε ο Γκερέρο, πάλεψε πολύ για να είναι έτοιμος» έλεγαν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.

Μάλιστα χρήζει ιδιαίτερης μνείας η πολύ καλή σχέση που έχει ο Γκερέρο με τους συμπαίκτες του και πρέπει να επισημανθεί ότι είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο Ρέντη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ισπανός έχει κερδίσει με τον χαρακτήρα του, όλους τους συμπαίκτες του αλλά και όλους τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον Γκερέρο και την επιθυμία που έδειξε ο παίκτης για να παίξει. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να ρισκάρει με τον 28χρονο στράικερ καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπέτις. Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς χαρακτήρισε, μιλώντας με τους συνεργάτες του, πολύ σημαντική την προσπάθεια του Γκερέρο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε όλες αυτές τις μέρες στο Ρέντη τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν όλοι οι ερυθρόλευκοι. Μ’ αυτή τη νοοτροπία και μ’ αυτή την διάθεση για μάχη πρέπει να πάνε όλοι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού στο Περιστέρι.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.