Ads Top

Οι σκέψεις του Πορτογάλου...


Το πρωί της Τετάρτης ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ για το Europa League. 
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, όπως συνηθίζει δεν είπε στη συνέντευξη Τύπου αλλά ούτε έδειξε και πολλά στην τελευταία προπόνηση όσον αφορά το βασικό σχήμα που έχει σκοπό να παρατάξει.

Όσον αφορά όμως τις σκέψεις του Πορτογάλου για την ενδεκάδα των Πειραιωτών κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου, έχουν ως εξής...

Τον Γιαννιώτη στο τέρμα, Τσιμία στ' αριστερά της άμυνας και τον Τοροσίδη στα δεξιά από τη στιγμή κιόλας που ο Ομάρ έμεινε εκτός αποστολής. Στα στόπερ των «ερυθρόλευκων» όλα δείχνουν ότι θα παίξουν οι Μιράντα, Μεριά, ενώ στον χώρο της μεσαίας γραμμής το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Καμαρά, έχοντας δίπλα του τον Νάτχο και μπροστά τους τον Φορτούνη.

Στα πλάγια της επίθεσης φαίνεται ότι θα αγωνιστούν οι Ναουέλ, Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Λάζαρος.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται ο Φορτούνης να μείνει στον πάγκο προκειμένου να ξεκουραστεί ενόψει Παναθηναϊκού και ο Νάτχο να αγωνιστεί ως οργανωτής.

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.