Ads Top

Ανατροπή με Μασούρα - «Εκεί τον δίνει ο Πανιώνιος»


Ρεπόρτερ του Πανιωνίου ανατρέπει τα δεδομένα για το πιο hot όνομα αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο! - Απίστευτη ανατροπή για το που θα συνεχίσει την καριέρα του!
Δεν αποκλείεται ο Γιώργος Μασούρας να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο ή ακόμα και να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr o Θοδωρής Βασίλης.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα τα θέματα του Ιστορικού, σχολίασε ακόμα ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κυανέρυθρους για τον παίκτη, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία τού Μασούρα να βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος από την περίπτωσή του.

Τέλος, σχολίασε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα και πόσο έχει ανεβάσει τις μετοχές του η κλήση που έλαβε από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Θοδωρή, πώς σχολιάζεις το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μασούρα και πόσο προχωρημένο είναι;

«Η πολιτική του Ολυμπιακού από όσο γνωρίζω είναι να αποκτά ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Ο Γιώργος Μασούρας φέτος κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες, έφτασε στην Εθνική και άνθρωποι του Ολυμπιακού τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά σε αρκετά ματς του Πανιωνίου την φετινή σεζόν. Έχει υπάρξει κρούση μεταξύ των δύο ομάδων αλλά έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό».

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Πανιώνιος ζητάει 700.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Θεωρείς το ποσό μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες;

«Πράγματι οι απαιτήσεις του Πανιωνίου κυμαίνονται κοντά σε αυτό το ποσό, ένα λογικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει την διαφορά σε ομάδα που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο τα τελευταία χρόνια. Επίσης είναι σε μια ηλικία που έχει μεταπωλητική αξία, ενώ είναι και στην Εθνική. Βέβαια, στις διαπραγματεύσεις έτσι λειτουργούν αυτά, ζητάς ένα ποσό, αξιολογείς την πρόταση και μπορείς στη συνέχεια να διαπραγματευτείς προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Δηλαδή αν η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πανιώνιος είναι στις 500.000 ευρώ δε νομίζω ότι οι «κυανέρυθροι» θα κλείσουν την πόρτα στον ποδοσφαιριστή» .

Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και, γιατί όχι, να πουληθεί ακόμα και πιο ακριβά;

«Βεβαίως και υπάρχει ενδεχόμενο να ανανεώσει. Επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι αν αποχωρήσει να γίνει με έναν τρόπο που θα βοηθήσει και την ομάδα. Ο ίδιος δεν ξεχνάει ότι ο Πανιώνιος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Super League, να γίνει βασικός και να είναι πλέον και διεθνής. Οπότε δεν το αποκλείω να γίνει κάτι τέτοιο αν δεν έρθει τον Ιανουάριο μια αξιόλογη πρόταση» .

Έχει προκύψει ενδιαφέρον από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ δηλαδή; Από ομάδα του εξωτερικού;

«Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι φαν του Μασούρα από την εποχή που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό και έγινε μια διερευνητική κρούση για να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του Πανιωνίου. Βέβαια, στα λεφτά που ζητάει η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πρόκειται να γίνει κάτι, ειδικά για έναν παίκτη που μένει το καλοκαίρι ελεύθερος. Ο Πανιώνιος πάντως ψάχνεται και για έξω να τον πουλήσει».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τον πίστεψε και τον κάλεσε στην Εθνική. Από την άλλη όμως τον έκανε αλλαγή αν και κατά γενική ομολογία ήταν δραστήριος. Σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν παίζει σε μεγάλη ομάδα και δεν είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Πόσο ανέβασε τις μετοχές του αυτή η εμφάνιση.

«Δε νομίζω ότι έχει σχέση ότι αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Νομίζω ότι η εμφάνισή του για ντεμπούτο ήταν πάρα πολύ καλή, δεν γνωρίζω το σκεπτικό του κ. Αναστασιάδη στην αλλαγή του. Θεωρώ με την εμφάνισή του έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα και να αποτελέσει μέλος της. Πάντα όταν είσαι μέλος μιας Εθνικής ομάδας οι μετοχές σου ανεβαίνουν και οι ομάδες σε βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Δεν είναι λίγες οι φορές που αγωνιζόμενος στην Εθνική ομάδα της χώρας σου, έχεις καταφέρει να σου ανοίξει την πόρτα για μια καλύτερη ομάδα κι ένα ανώτερο πρωτάθλημα».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.