Ads Top

Η Μίλαν και η αλήθεια για Τουρέ


Μόλις πέντε ματς έχει παίξει φέτος ο Τουρέ, αλλά η παρουσία στο "Σαν Σίρο" του έδωσε... διέξοδο για τον Γενάρη, αν δεν γίνει ως τότε απαραίτητος στον Ολυμπιακό.
Μόλις πέντε επίσημα παιχνίδια μετράει ο Γιάγια Τουρέ από την ημέρα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ένα από αυτά ήταν στο "Σαν Σίρο" με αντίπαλο τη Μίλαν. Σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ αυτή του η -μεστή- παρουσία μπορεί να του δώσει... διέξοδο τον Γενάρη, αν έως τότε δεν έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητος στον Πέδρο Μαρτίνς.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 35χρονος Ιβοριανός μέσος είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει ο Τζενάρο Γκατούζο, ως καλή εναλλακτική επιλογή, λόγω των τραυματισμών που έχουν πέσει μαζεμένοι στο "στρατόπεδο" των "ροσονέρι". Το αν επιβεβαιωθεί ή όχι το συγκεκριμένο σενάριο είναι αδύνατο στην παρούσα φάση να απαντηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάγια αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρήκε στον Ολυμπιακό. Περίμενε ότι θα παίζει ακόμη και... ξυπόλητος λόγω της αδιαμφισβήτητης κλάσης του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Παράλληλα, ο μάνατζέρ του Ντμίτρι Σέλουκ φρόντισε με τις δηλώσεις του να κρατήσει ανοικτή την πόρτα εξόδου από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μέχρι να επέμβουν πυροσβεστικά οι αρμόδιοι του συλλόγου. Ποια είναι η ουσία; Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα επιχειρήσει να μπει στην εξίσωση της ενδεκάδας.

Αν όχι βασικός, θα επιδιώξει να πάρει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τη διακοπή των γιορτών οπότε και θα γίνει το πρώτο σοβαρό ταμείο.

ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ

Επί της ουσίας, ο χειμώνας αναμένεται καυτός για την παραμονή ή όχι του Γιάγια Τουρέ στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Αν η πλευρά του Ιβοριανού σεβαστεί τις αποφάσεις του Μαρτίνς και ο διάσημος παίκτης παίζει τόσο όσο κρίνει ο προπονητής, όλα καλά.

Δεν υπάρχει πρόθεση αποχώρησής του. Αν, όμως, υπάρξει και νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή όχι απαραίτητα τον ίδιο, αλλά τον Σέλουκ, τότε είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι να χωρίσουν.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Τουρέ θα ψάξει άλλη ομάδα για να παίζει περισσότερο και ο Ολυμπιακός θα εξοικονομήσει χρήματα για να φέρει κάτι ακόμη καλύτερο από αυτό που ψάχνει για να ενισχύσει την κορυφή και τα άκρα της επίθεσης.

Μην ξεχνάμε ότι οι καθαρές αποδοχές του Τουρέ ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ετησίως, με την εφορία -στο 42%- είναι πάνω από τα διπλά. Η Μίλαν μπορεί να είναι μια λύση για την "επόμενη μέρα" μπορεί και όχι. Στην παρούσα φάση όλα είναι ανοικτά...

Στην Ιταλία, πάντως, έχει πέσει ήδη ένα πρώτο... ξεφωνητό για τις μεταγραφικές σκέψεις της Μίλαν ενόψει Γενάρη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μιλούν για... "γερομάζωμα αστέρων", καθώς πλην του Τουρέ (35), στο στόχαστρό της για το χειμερινό παζάρι φέρονται και οι Ιμπραχίμοβιτς (37), Βιδάλ (31), Φάμπρεγκας (31), Γκοντίν (32) και Κέιχιλ (32). Άπαντες άνω των 30 ηλικιακά, αλλά εγνωσμένης αξίας και με τεράστια εμπειρία.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.