Ads Top

Μπλατ:«Να αντιδράσουμε σωστά και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη»


Το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο. 
Εκεί όπου την Τρίτη το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Μετά από τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Αυτό τόνισε και ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο κόουτς του Θρύλου μιλώντας κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» ανέφερε: «Κανείς δεν είναι χαρούμενος για το αρνητικό σερί. Είναι κομμάτι της χρονιάς και της ζωής μας. Στόχος μας είναι να αντιδράσουμε σωστά και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Είμαστε καινούργια ομάδα και η δουλειά μου είναι να κρατήσω την ομάδα ενωμένη και να προχωρήσουμε σε επιτυχίες το επόμενο διάστημα».

Σε ό,τι αφορά την γερμανική ομάδα εξήγησε: «Έχουν παίξει καλά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ομάδα που παίζει δυνατά και σε πιέζει αρκετά στην άμυνά της. Παίζουν αρκετό καιρό μαζί και με το ομαδικό τους μπάσκετ, δημιουργούν προβλήματα και στην επίθεση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε και σε αγωνιστικές... λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι», λέγοντας: «Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς είναι ο παίκτης κλειδί και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να τα πάμε καλά. Δεν είναι ο μόνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε».

*gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.