Ads Top

Και τώρα...πιάστε τον!


Ο Πρίγιοβιτς έλυσε το πρόβλημα, ο Μαουρίτσιο έβαλε το κερασάκι και ο ΠΑΟΚ καθάρισε την σκληροτράχηλη Ξάνθη 2-0 και πλησίασε ακόμα περισσότερο στο πολυπόθητο πρωτάθλημα!
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην «δυσκολοκατάβλητη» Ξάνθη στο α΄ημίχρονο, ωστόσο, βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στο β΄χάρη στο «φονικό» ένστικτο του Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν είχε σκοράρει ποτέ απέναντι στους Ακρίτες στο πρωτάθλημα και στον Μαουρίσιο, ο οποίος με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ, κλείδωσε τη νίκη του Δικεφάλου.
Με το... καλημέρα της αναμέτρησης, η Ξάνθη πιστοποίησε και στο γήπεδο της Τούμπας αυτό που γνωρίζουν όλοι καλά, πως πρόκειται για μια ομάδα που στέκεται εξαιρετικά μεσοαμυντικά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως οι Ακρίτες ήταν -μέχρι πρότινος- αήττητοι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και η βαθμολογική τους συγκομιδή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί...

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήθελαν να δώσουν με την σειρά τους συνέχεια στο σερί των νικών που έχουν στο «σπίτι» τους και να εδραιώσουν ακόμη περισσότερο την θέση τους στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παρά την διάθεση όμως, ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε σε μια... φλύαρη και χωρίς ουσία υπεροχή, μην μπορώντας να βρει διαδρόμους προς την εστία των αντιπάλων.

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και ζωντάνια όταν στο... κόλπο μπήκαν και οι αμέτοχοι -μέχρι εκείνη την στιγμή- τερματοφύλακες, με τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς να καταγράφουν σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν για τις ομάδες τους. Ο Σέρβος πορτιέρε των φιλοξενούμενων, ωστόσο, φρόντισε να «κλέψει» την δόξα από τον αντίπαλό του καθώς φώναξε παρών σε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ με τους Μπίσεσβαρ και Κίτσιου, οδηγώντας τις δύο ομάδες με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Το... έργο άλλαξε στο β΄μέρος, μετά από παρέμβαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απέσυρε τον Κίτσιου και έριξε μέσα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να μην του χαλάει χατήρι, «σερβίροντας» για τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον εξαιρετικό μέχρι εκείνη την στιγμή Ζίβκοβιτς για το 1-0.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς προχώρησε και σε άλλη αλλαγή (σ.σ. αναγκαστική) στην άμυνα, αποσύροντας τον Βαρέλα που είχε ενοχλήσεις, ρίχνοντας μέσα τον Τόσκα ως παρτενέρ του Κρέσπο.

Το γκολ του Πρίγιοβιτς δεν ήταν αρκετό για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι στο 65΄ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μαουρίσιο.

Ο... αέρας των δύο τερμάτων που απέκτησε ο ΠΑΟΚ δεν άφηνε περιθώρια για πολλά περισσότερα, με τους φίλους του Δικεφάλου να στέλνουν με την σειρά τους μήνυμα ενόψει Stamford Brigde και Europa League που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη δεδομένου πως στο πρωτάθλημα, η δουλειά έγινε.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.