Ads Top

Arxondasbet.com: Προγνωστικά αγώνων σήμερα


Η μονοτονία των ..Εθνικών

Σάββατο στο arxondasbet.com και η.. μονοτονία Εθνικών ομάδων στο στοίχημα σπάει σήμερα, οπότε οι επιλογές μας αυτή την φορά είναι περισσότερες με πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ισπανία.
Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την εταιρία στοιχήματος Interwetten
Μεγάλο ενδιαφέρον στην Αγγλία, από όπου θα ξεκινήσουμε, αφού η League One μας δίνει επιλογές.
Καταρχάς δύο φαβορί, τον άσο της Σάντερλαντ κόντρα στην Γουίκομ και τον άσο της Λούτον απέναντι στην Πλίμουθ, ενώ ξεχωρίζει και το Goal/Goal στο Άκρινγκτον – Μπάρνσλεϊ.
Συνέχεια με Nations League, όπου η Σερβία έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο απέναντι στο Μαυροβούνιο, το ματς που είναι νωρίς στις 16.00.
Στην συνέχεια αξίζει το Goal/Goal στο Τουρκία – Σουηδία, με οδηγό και το 3-2 των Τούρκων στο ματς του πρώτου γύρου.
Από τα βραδινά ξεχωρίζει το Ιταλία – Πορτογαλία, με την «σκουάντρα ατζούρα» να χρωστά μια μεγάλη νίκη στο κοινό της μετά από καιρό. Με ρίσκο λοιπόν στον άσο.
Αμφίρροπο το Αλβανία – Σκωτία, με ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ η Ρουμανία θα βγάλει λογικά τον χαμηλό άσο απέναντι στην απογοητευτική Λιθουανία.
Από τα ματς της Σεγούντα Ντιβιζιόν, που είναι και πολλά, η Μάλαγα αναμένεται να κερδίσει την ουραγό Ταραγόνα, ενώ λόγω έδρας θα πάμε με τον άσο της Οσασούνα στο ματς με την Τενερίφη.
Τι επιλέγω για προβλέψεις σήμερα
Μια Αγγλική τριάδα, με τους άσους για Σάντερλαντ και Λούτον, αλλά και το Goal/Goal στο Άκρινγκτον – Μπάρνσλεϊ σε απόδοση 4.16 στην Interwetten.gr
Από το Nations League προκύπτει καλή δυάδα με τον άσο της Ιταλίας και το Goal/Goal στο Τουρκία – Σουηδία με 4.38 στην Interwetten.gr | πηγή: Προγνωστικά Άρχοντας
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.