Ads Top

Arxondasbet.com: Η επιλογή μιας καλής εταιρίας στοιχήματος


Οδηγός στοιχημάτων

Η επιλογή μιας καλής, για εμάς, εταιρία στοιχήματος (Bookmaker), μπορεί να φανεί εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι γιατί μπορεί να το ..μετανιώσετε αργότερα!
Εάν είστε νέοι στον κόσμο των online στοιχημάτων, θα θέλετε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο στο arxondasbet.comκαθώς περιγράφουμε τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη, όταν αποφασίσετε να παίξετε online στοίχημα.

1. Φήμη

Η φήμη ενός Bookmaker τυχερών παιχνιδιών είναι πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας, γιατί αναλύει σχετικά με το πώς μια εταιρία στοιχημάτων, αντιμετωπίζει τους παίκτες της από το παρελθόν μέχρι και σήμερα.
Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτό και συμβουλευτείτε τους φίλους σας, η τα έμπιστα site που διαβάζεται χρόνια στον χώρο του στοιχήματος (όπως το δικό μας arxondasbet.com), αλλά και το επώνυμο πρόσωπο που τα γράφει (Άρχοντας).
Στην Ελλάδα βέβαια εννοείται ότι πρέπει να είναι νόμιμη εταιρία στοιχήματος από την ΕΕΕΠ ώστε να παίζεται και με ασφάλεια για τα χρήματα σας.
Απ την άλλη πλευρά αν έχει κακή φήμη (ιστορικό), η αν γράφονται άσχημα σχόλια θα πρέπει σίγουρα να αποφύγετε έναν τέτοιο Bookmaker.

2. Τραπεζικές συναλλαγές γρήγορες πληρωμές

Θα θέλετε να εγγραφείτε σε μια τέλεια στοιχηματική εταιρία εφόσον αποδέχεται τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σας, είτε πρόκειται για Πιστωτικές Κάρτες, Neteller, Skrill ή PayPal,
Φροντίστε λοιπόν να ελέγξετε τις τραπεζικές επιλογές πριν εγγραφείτε.
Επίσης ελέγξτε αν χρεώνει επιπλέον τέλη για καταθέσεις η αναλήψεις και αν οι τελευταίες γίνονται έγκαιρα.
Ακόμα πρέπει να γνωρίζετε τα ελάχιστα και μέγιστα όρια κατάθεσης και ανάληψης, καθώς και τους γενικούς όρους χρήσης που πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά πριν εγγραφείτε.
3. Ποιότητα των αποδόσεων
Η ποιότητα και το περιθώριο μεγαλύτερων αποδόσεων διαφέρει πολύ από μια εταιρία στοιχήματος σε άλλη.
Εάν θέλετε να έχετε μεγιστοποίηση του κέρδος σας, πρέπει να εγγραφείτε στην στοιχηματική εταιρία που έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις στις περισσότερες αγορές.
4. Μπόνους εγγραφής και προσφορές επιβράβευσης παιχτών
Τα ειδικά μπόνους εγγραφής νέου μέλους και οι προσφορές για υπάρχοντες παίκτες, μπορούν να είναι επωφελείς αν χρησιμοποιηθούν σωστά, αλλά επίσης μπορούν να κάνουν ζημιά στα κέρδη σας.
Πριν αποφασίσετε να πάρετε κάποιο bonus εγγραφής βεβαιωθείτε ότι διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης πρώτα.
Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις του μπόνους (πόσες φορές πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό μπόνους πριν γίνει μια εξαργύρωση) ώστε μετά να μπορείτε να κάνετε ανάληψη.
Καλή σας επιτυχία ! Ο Άρχοντας του στοιχήματος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.