Ads Top

Arxondasbet.com: Προγνωστικά Europa League


Διαβάστε από το πρωί τα δωρεάν προγνωστικά του Άρχοντα στο arxondasbet.com και ενημερωθείτε για τις τελευταίες προσφορές εταιρίες στοιχήματος σήμερα.
Κλασικά ένα ακόμη Ευρωπαϊκό τριήμερο κλείνει με τους αγώνες του Europa League, που μας δίνουν μερικές επιλογές με ανεκτές αποδόσεις.
Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ (22.00)
*Η ομάδα Ολυμπιακός έχει 4 σερί νίκες. Η ομάδα Ντουντελάνζ έχει σερί 3 ηττημένων αγώνων στη διοργάνωση (6ος όμιλος UEFA Γιουρόπα Λιγκ)..
Θετικός και κυρίως αποτελεσματικός ήταν ο Ολυμπιακός στα τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη με συνέπεια να περιοριστεί κάπως το άγχος και η πίεση που υπήρχε και είχε διαμορφωθεί κυρίως από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Η επάνοδος του Χασάν τους δίνει μια σημαντική βοήθεια σε έναν χώρο που έπασχαν μιας και δεν είχαν παίκτη ¨του κουτιού ¨.
Θετικό το δείγμα τους στην αναμέτρηση στο Λουξεμβούργο απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε κείνο το ματς έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει, αν και στα άλλα ματς δεν είχε την ίδια αγωνιστική εικόνα.
Ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές όμως οι παίκτες που θα παίξουν έχουν καλές δυνατότητες και με αντιπάλους τέτοιας δυναμικής θα προσπαθήσουν να κερδίσουν πόντους στην προτίμηση του προπονητή τους.
Θα παίξουν ξανά με αρκετές αλλαγές που ειδικά εντός έδρας δεν τους στοιχίζουν, άλλωστε και στο ματς στο Λουξεμβούργο σχεδόν την ίδια 11αδα με τώρα θα παρατάξουν.
Η Ντουντελάνζ συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα πολύ χαμηλού βεληνεκούς και αυτό της στοιχίζει γιατί ναι μεν έχει λιγότερη πίεση εκεί όμως είναι και άλλη η αντίσταση που αντιμετωπίζει με συνέπεια να μην έχει διάρκεια στην φόρμα της.
Βέβαια και οι δυνατότητες της δεν είναι ιδιαιτέρου επιπέδου, στην ουσία και το ότι μπήκε στους ομίλους είναι για αυτούς κατόρθωμα. Εκτός έδρας υστερεί, δέχεται γκολ εύκολα και αυτό δεν αλλάξει εύκολα.
Ρίσκο στο να ανοίξει το σκορ στο Φάληρο μέσα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Ζωντανά το ματς στο Ολυμπιακός Live Streaming
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
First goal under 28 min (1.80) στην Stoiximan.gr 
ΜΟΛ Βίντι - ΠΑΟΚ (19.55)
*Η μοναδική ήττα του ΠΑΟΚ εδώ και εννιά σερί ματς είναι από την Βίντι πριν δύο εβδομάδες στην Τούμπα.
Βίντι: Έκανε άνω κάτω τον όμιλο με το διπλό που έβγαλε στην Τούμπα και σκορ 2-0, όντας πλέον δυναμικά στην μάχη της πρόκρισης.
Οι Ούγγροι είναι αρκετά υπολογίσιμοι από ότι φαίνεται και όποιος την υποτίμησε στο τέλος το πλήρωσε ακριβά.
ΠΑΟΚ: Από την πρώτη του απώλεια έρχεται στο πρωτάθλημα, μετά το 1-1 στο Περιστέρι, αλλά στο Europa League χρειάζεται μόνο το διπλό.
Η ήττα από την σημερινή του αντίπαλο έμπλεξε πολύ τα πράγματα και «τρέχει» σήμερα για να διορθώσει την κατάσταση.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αρκετά υπολογίσιμη η Βίντι, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πλέον υποψιασμένος τι θα συναντήσει, ενώ παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος μακριά από την Τούμπα όσον αφορά . . . περισσότερα προγνωστικά στον Άρχοντα . . .
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.