Ads Top

Έμφραγμα για τον Ηρακλή: Από 3-1 έχασε 3-4 από τον Απόλλωνα Λάρισας!


Σε ένα απίθανο σε εξέλιξη παιχνίδι ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με 3-4 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 3-1 υπέρ των γηπεδούχων(!). Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι και ξέσπασμα των οπαδών του στο φινάλε.
Με την πλάτη στον τοίχο, έπειτα από το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Λάρισας στο Καυτανζόγλειο, παίζοντας μόνο για ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, συγκριτικά με το παιχνίδι στην Πάτρα, έκανε τέσσερις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα δίνοντας φανέλα βασικών στους Καλτσά, Κλέιτον, Χασομέρη και Στάμου.

Οι Κυανόλευκοι σε ένα γενικότερα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησαν με τον Περόνε να βρίσκει δίχτυα με ωραίο πλασέ έπειτα από πάσα του Ντούνη.

H «απάντηση» για τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα με την εκπληκτική προσπάθεια και γκολ του Βραζιλιάνου, Μαρκολίνο, με τον Βοσνιάδη να μην έχει απάντηση. Κάπου εκεί ξεκίνησε το... κρεσέντο για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν δύο τέρματα, με τους Κλέιτον (29') που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Περόνε και την ασταθή απόκρουση του Μάντζαρη, με τον Καλτσά, τρία λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Κλέιτον, να δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Ηρακλής στο καλύτερο με διαφορά του ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, είχε επίσης τρία δοκάρια, με τους Μενδινό και Ντούνη (δύο από αυτά) να μην βρίσκουν στόχο.

Kαι ενώ όλοι πίστευαν πως οι Κυανόλευκοι είχαν «κλειδώσει» την νίκη η ομάδα του Τροίζι, μέσα σε δώδεκα λεπτά πέτυχε δύο γκολ με τους Πολέτο (50') αρχικά και τον Κοντοέ (57'), ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3, σε ένα πραγματικά «τρελό» σε ρυθμό και εξέλιξη αγώνα.

Ο Ηρακλής μετά την ψυχρολουσία έψαξε ανορθόδοξα με πολλά μακρινά σουτ το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, με τους φιλοξενούμενους στο 87' να πετυχαίνουν γκολ νίκης με τον Μαρκολίνο, ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή, μέσα στο Καυτανζόγλειο, κερδίζοντας με 3-4, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στην βαθμολογία, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Εργοτέλη.

Αντιθέτως, ο Ηρακλής παρέμεινε «κολλημένος» στους τέσσερις, με τον κόσμο του να ξεσπά σε έντονες αποδοκιμασίες κατά πάντων.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Στάμου, Χιντζίδης, Καλτσάς (75' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Ντούνης, Κλέιτον (62' Ρόβας), Χασομέρης, Περόνε (55΄ Πασάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροίζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85' Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιουλής (58΄Λίταινας), Σουλιώτης.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.