Ads Top

Super ματσάρα το Clasico και όλα ανοικτά για το «Μονουμεντάλ» (vid)


Μπόκα και Ρίβερ έβαλαν γκολ, έπαιξαν κλωτσιές, έβγαλαν τρελό νεύρο, αλλά ο πρώτος υπερ-τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν είχε νικητή (2-2) και όλα θα κριθούν δύο... γειτονιές παρακάτω.
Ηταν όσο υπέροχο θα ήθελες να είναι. Είχε όσο τσαμπουκά θα του άρμοζε. Η εξέδρα παλλόταν τρελά. Ο πρώτος μεταξύ τους μεγάλος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες δικαίωσε όλες τις ποδοσφαιρικές προσδοκίες. Αυτό το Clasico Μπόκα-Ρίβερ ήταν όσο πιο Super θα μπορούσε. Και δεν είχε νικητή. Το 2-2 στο «Μπομπονέρα» άφησε ολάνοικτους τους λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο «Μονουμεντάλ», δύο... τσιγάρα δρόμο. Και εκεί ελπίζουν άπαντες να ξαναζήσουν αυτή την μπαλαδόρικη έκσταση, την οποία οι δύο μισητοί αντίπαλοι απέδωσαν όπως της άρμοζε.

Το παιχνίδι είχε διαφορετικά... αφεντικά σε κάθε σημείο καμπής του. Η Ρίβερ ήταν που ξεκίνησε καλύτερα, με τον πορτιέρο της Μπόκα, Ρόσι να βγάζει με δύσκολες επεμβάσεις το φάουλ του Γκ. Μαρτίνες (6') και την κεφαλιά του Μπορέ (16'). Ωστόσο, το γκολ ήρθε από την άλλη εστία. Ο Αμπιλα (34') έκανε ατομική ενέργεια και με τη δεύτερη βολίδα πήρε μέσα τα χέρια του Αρμάνι. Η χαρά των γηπεδούχων δεν θα κρατούσε πολύ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πράτο μπήκε από πλάγια και σημάδεψε σωστά στην απέναντι γωνία.

Κάπου εκεί πέρασε στον αγώνα ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Παβόν, ο Μπενεντέτο. Και στο 45' σκόραρε ξανά, με κεφαλιά προς τα πίσω, όπως είχε κάνει και με τα τρία χτυπήματά του στα ημιτελικά. Με τον ίδιο τρόπο όμως ήρθε και εκ νέου η ισοφάριση, με τη διαφορά ότι ήταν αυτογκόλ του Ισκέρδος (61'). Μέχρι το φινάλε η Μπόκα θα το προσπαθούσε περισσότερο, αλλά ο Μπενεντέτο θα νικιόνταν στο τετ α τετ από τον Αρμάνι και οι δύο μεγάλες της Αργεντινής θα λύσουν τα πάντα στο τεράστιο ραντεβού στις 24 του μήνα. Εκεί όπου για τον χαμένα δεν θα υπάρχει αύριο...

* Στους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ!
Μπόκα Τζούνιορς (Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο): Ρόσι, Μαγκαγιάν, Ισκιέρδος, Χάρα (82' Μπουφαρίνι), Ολάθα, Νάντες, Μπάριος, Πέρες, Αβιλα, Βίγια (72' Τέβες), Παβόν (26' Μπενεντέτο)

Ρίβερ Πλέιτ (Ματίας Μπισκάι): Αρμάνι, Λ. Μαρτίνες (59' Φερνάντες), Κάσκο, Μαϊδάνα, Πινόλα, Μοντιέλ. Γκ. Μαρτίνες (78' Κιντέρο), Ενσο Πέρες (75' Σουκουλίνι), Παλάσιος, Πράτο, Μπορέ.



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.