Ads Top

Το ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 1ου γύρου


Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πλέον ο δρόμος ανοίγει, με τα παιχνίδια που έχει μπροστά του στη συνέχεια του πρώτου γύρου της EuroLeague.
Τα δύσκολα πέρασαν. Τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο της EuroLeague. Με τις εννέα από τις πρώτες 15 αγωνιστικές να έχουν παρέλθει, ο Ολυμπιακός έχει παίξει ήδη με τις ομάδες που έχουν αυτή τη στιγμή πέντε από τα επτά καλύτερα ρεκόρ της EuroLeague (ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο, Παναθηναϊκός) και μπορεί πλέον να δει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό στη συνέχεια.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την επόμενη εβδομάδα εντός έδρας την Μπουντούτσνοστ και εν συνεχεία θα πάνε στο Κάουνας, όπου η Ζάλγκιρις ακόμα δεν έχει κερδίσει αγώνα εντός έδρας. Μετά θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τις άλλες δύο ομάδες (από τις επτά) που έχουν θετικό ρεκόρ, την Αναντολού Εφές (εντός έδρας) και την Μπαρτσελόνα, πριν αντιμετωπίσουν κατά σειρά στο κλείσιμο του πρώτου γύρου την Γκραν Κανάρια (εντός) και την Νταρουσάφακα (εκτός).

"Πρέπει να περάσεις μέσα από τη φωτιά, μπορεί και να καείς μέχρι να μάθεις τι πρέπει να κάνεις. Δώσαμε τέσσερα πολύ δύσκολα ματς σε 8 μέρες, δεν ήταν εύκολο, δείξαμε όμως ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε, πηγαίνουμε όμως προς τα εκεί", είπε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ ο Ντέιβιντ Μπλατ. Και δεν έχει άδικο. Αρκεί οι "ερυθρόλευκοι" να ρολάρουν στη συνέχεια της σεζόν, έχοντας σύμμαχο και το ευνοϊκό πρόγραμμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

1. Χίμκι* (0-0)

2. Μπασκόνια* (1-0)

3. Αρμάνι Μιλάνο (1-1)

4. Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-2)

5. ΤΣΣΚΑ Μόσχας* (4-0)

6. Παναθηναϊκός* (3-2)

7. Φενέρμπαχτσε (5-1)

8. Μπάγερν Μονάχου* (3-4)

9. Ρεάλ Μαδρίτης (8-0)

-----------------------------------------------------

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

10. (30/11) Μπουντούτσνοστ (1-7)

11. (06/12) Ζάλγκιρις Κάουνας* (3-5)

12. (13/12) Αναντολού Εφές (7-2)

13. (18/12) Μπαρτσελόνα* (5-3)

14. (20/12) Γκραν Κανάρια (2-7)

15. (27/12) Νταρουσάφακα* (1-8)

* Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια και σε παρένθεση το ρεκόρ κάθε ομάδας που αντιμετώπισε

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.