Ads Top

Προγνωστικά Στοιχήματος Σαββάτου 03/11/2018


Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος από την σελίδα προγνωστικών cleverbet. Από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται προγνωστικά, βαθμολογίες, στατιστικά, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της σελίδας μας για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.

Αήττητοι οι δυο μονομάχοι στη συνάντηση κορυφής, καμία τους σίγουρα δεν θέλει να φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Διατήρησε το αήττητο του φέτος στις καθυστερήσεις για το 2-2 εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, επιθετικά και πάλι φανέρωσε αρετές. Εντός έδρας μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία είναι 2ος και στο -2 από τον ΠΑΟΚ.

Ο μέσος Μάντσον επιστρέφει από τιμωρία, δεν παίζουν οι δανεικοί Χατζηισαΐας, Γιαννούλης.

ΠΑΟΚ:

Ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό σκόνταψε, κέρδισε στην Τούμπα με 2-0 και πέτυχε έτσι το 8/8 επιθετικά έχει πληθώρα επιλογών. Εκτός έδρας μετράει το 4/4 , πάντα στην κορυφή και στο +2 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Απών ο Μαουρίτσιο.

Προϊστορία: Αμφίρροπες αναμετρήσεις με ρεκόρ 2-4-3 την τελευταία δεκαετία.

Πρόταση: Ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει, αλλά σήμερα θα έχει κομβικές απουσίες και θα είναι ακόμη πιο προσεκτικός. Ο ΠΑΟΚ, αν περάσει και από το Περιστέρι, δύσκολα θα χάσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια και δεν θέλει να ρισκάρει τόσο κρατάμε σαν προγνωστικό το No goal στο 1,62.

Φορμαρισμένη η άκρως επιθετική Μπόρνμουθ, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι», παίζουν και αυτοί πλέον ανοιχτά.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ:

Τρομερή εμφάνιση πέρασε αέρας με 3-0 από την έδρα της Φούλαμ, κράτησε για 4ο σερί ματς το αήττητο της και για 3ο σερί το μηδέν στην άμυνα. Αήττητη εντός έδρας με 3 νίκες σε 5 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από την πρώτη πεντάδα.

Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Φράνσις και ο επιθετικός Κινγκ.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:

Θετική η Γιουνάιτεντ, κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Έβερτον και έμεινε έτσι για 3ο σερί ματς αήττητη, έρχεται από μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Μοιρασμένο εκτός έδρας ρεκόρ με 2-1-2, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Αμφίβολοι οι Φελαΐνι, ΜάκΤόμινεϊ, Νταλότ.

Προϊστορία: Ένα άσο και δύο διπλά έχουμε την τελευταία τριετία για τις δύο ομάδες.

Πρόταση: Τα «κεράσια», αθόρυβα έχουν μαζέψει 21 βαθμούς και είναι η ευχάριστη έκπληξη. Η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο σίγουρα δεν πείθει, αλλά έχει αφήσει το αμυντικογενές στιλ παιχνιδιού. Δεν θέλει και πολύ να ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το Over 2.5 στο 1,67.

Σημαντικά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, με την Άουγκσμπουργκ να υποδέχεται τη Νυρεμβέργη, ενώ στο βραδινό παιχνίδι, η Χέρτα φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου την Λειψία.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ:

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ:

Μία ιδανική εβδομάδα επιθυμεί να ολοκληρώσει η Άουγκσμπουργκ το Σάββατο, υποδεχόμενη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην πρώτη 10αδα της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί του Αννόβερου με 1-2 στην «HDI Arena». Μεσοβδόμαδα κέρδισαν την Μάιντζ στα πλαίσια του Κυπέλλου Γερμανίας, με τον Μάνουελ Μπάουμ μάλιστα να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες ενόψει του σημερινού ματς.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ:

Η Νυρεμβέργη επίσης κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του DFB Pokal, αν και κινδύνευσαν με αποκλεισμό κόντρα στην Χάνσα Ροστόκ, ομάδα της Ντρίτε Λίγκα. Πάει στο αποψινό παιχνίδι λοιπόν έχοντας +30 λεπτά στα πόδια της λόγω της παράτασης που έπαιξε. Συγκριτικά με την γενικότερη εικόνα της φέτος, οι νεοφώτιστοι δείχνουν κάτι καλύτερο το τελευταίο διάστημα. Μένει να αποδείξουν αν είναι συγκυρία ή όντως αρχίζει να παίρνει... στροφές.

Προϊστορία: Σε 11 συναντήσεις τους, η Νυρεμβέργη κυριαρχεί έχοντας επτά νίκες, έναντι μίας της Άουγκσμπουργκ. Τρία ματς έληξαν δίχως νικητή.

Πρόταση: Η Άουγκσμπουργκ έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τριπλασιάσει της νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις. Ναι μεν η Νυρεμβέργη βρίσκεται σε σχετικά καλό «φεγγάρι», ωστόσο εκτός έδρας πάσχει. Χαρακτηριστικός ο ένας βαθμός σε τέσσερις εξορμήσεις της, όπως και το 1-15 διαφορά τερμάτων. Θα πάμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2,5 το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,75.


Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στο cleverbet.eu
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.