Ads Top

Λάνγκφορντ: Η ξεκαρδιστική ιστορία για το λόγο που αλλάζει παπούτσια στο ημίχρονο! (video)


Ο Κιθ Λάνγκφορντ του Παναθηναϊκού αποκάλυψε το λόγο που αλλάζει παπούτσια στο ημίχρονο, αν δεν έχει παίξει καλά στο πρώτο. 
Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που κάνουν συλλογή από παπούτσια. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πόσα αλλάζουν στη διάρκεια της καριέρας τους και τον… έρωτα που προκύπτει. Ο Κιθ Λάνγκφορντ του Παναθηναϊκού έχει τη δική του για να τα αλλάζει… στο ημίχρονο!

Ο 35χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ γύρισε το χρόνο πίσω στα μαθηματικά του χρόνια και διηγήθηκε στο Eurohoops την ξεκαρδιστική ιστορία που τον έχει οδηγήσει στο να αλλάζει παπούτσια στο ημίχρονο, αν δεν έχει παίξει καλά στο πρώτο.

Πατήστε “PLAY” και δείτε τον τρεις φορές βραβευμένο ως “Πρώτος Σκόρερ” στην Ευρωλίγκα (2014, 2017) και στο EuroCup (2016) να εξηγεί τι και πώς:



-Αλλάζεις ακόμα παπούτσια στο ημίχρονο, αν δεν έχεις παίξεις καλά στο πρώτο; Και πώς άρχισε όλο αυτό;

Ναι. Δεν το κάνω όσο παλιά, αλλά, όταν πραγματικά το χρειαστώ, θα το κάνω. Όλα άρχισαν στο λύκειο. Είχα ένα συγκεκριμένο ζευγάρι που φορούσα πάντα. Μία ημέρα, μετά από το σχολείο και πριν από ένα παιχνίδι, πήγα με τους φίλους μου σε ένα κατάστημα κι αγόρασα ένα ζευγάρι για το παιχνίδι. Νόμιζα πως ήταν ωραία. Βγαίνω να παίξω με αυτά και παίζω χάλια και μπορώ να ακούσω τη μητέρα μου από τις εξέδρες να μου φωνάζει “Βγάλε τα παπούτσια, βγάλ’ τα!”. Κι εγώ την αγνοώ. Στο ημίχρονο, καθώς πηγαίνω στο αποδυτήρια, με περιμένει εκεί με σταυρωμένα τα χέρια με ύφος “Βγάλε τα γαμ*** παπούτσια”. Τα έβγαλα, επέστρεψα στο δεύτερο ημίχρονο κι έκανα απίθανο παιχνίδι. Έτσι άρχισαν όλα.

eurohoops.net
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.