Ads Top

Μόνο ο Τσουκαλάς αυτό: Το επικότερο σκηνικό του «Άντε γεια» είναι γεγονός (Vid)


Από τον Τάκη Τσουκαλά τα έχουμε δει όλα, αλλά ακόμα και γι' αυτόν είναι too much...
Είναι, πολλά χρόνια τώρα, μία από τις πιο καλτ εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης την οποία όλοι οι φίλαθλοι- ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων- λατρεύουν (είτε σκέτο «λατρεύουν» είτε «…να τη μισούν»).

Ο λόγος, φυσικά, για το θρυλικό «Άντε Γεια» με τον Τάκη Τσουκαλά και τον φίλο του και συμπαρουσιαστή τον Άκη, οι οποίοι σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Όπως γνωρίζουν πια και οι πιο αδαείς τηλεοπτικές πέτρες, οι δυο τους έχουν προσφέρει ορισμένες από τις πιο μυθικές στιγμές της ελληνικής TV, όμως αυτό που συνέβη χθες μετά τα μεσάνυχτα δεν το περίμενε κανείς.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο τηλεφώνημα που έκανε τον Τάκη ν’ ανεβάσει… πίεση και ν’ αρχίσει τα «γαλλικά», αλλά για την πρώτη- ενδεχομένως- αλλαγή καναλιού στον αέρα!

Μπερδευτήκατε; Να προσπαθήσουμε να σας ξεμπερδέψουμε: Την ώρα που παιζόταν κανονικά η εκπομπή «κόπηκε»,με τον Άκη να δίνει ορισμένες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν οι τηλεθεατές προκειμένου να συνεχίσουν να τους βλέπουν.
Εν τέλει αυτό δε χρειάστηκε, καθώς το κανάλι άλλαξε… αυτόματα- το «Άντε Γεια!», δηλαδή, πήρε μεταγραφή on air!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μυθικό, πραγματικά, σκηνικό:



dailymedia.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.