Ads Top

Βόμβα: Στημένο ματς ομίλων του φετινού Champions League;


Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe, οι γαλλικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα έπειτα από υπόνοιες ότι ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ερυθρό Αστέρα (6-1) ήταν χειραγωγημένος!
Μία υπόθεση βόμβα έφερε στο φως της δημοσιότητας η Equipe, μία είδηση που αν επαληθευτεί τραντάζει συθέμελα την αξιοπιστία του Champions League.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, οι τοπικές αρχές έπειτα από προτροπή της ΟΥΕΦΑ έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ερυθρό Αστέρα που έληξε με 6-1 ήταν χειραγωγημένος!

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, μερικές ημέρες πριν από την διεξαγωγή της αναμέτρησης, στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ έφτασε μία πληροφορία, πως υψηλόβαθμo διοικητικό στέλεχος του σερβικού συλλόγου είχε ποντάρει ένα σεβαστό ποσό (κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται) στο ενδεχόμενο ο Ερυθρός Αστέρας να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά επαληθεύτηκε!

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα για την πορεία τους, όπως και για το όνομα του Σέρβου παράγοντα που εμπλέκεται στην υπόθεση.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.