Ads Top

Ο Σιμόες και η έρευνα του ΠΑΟΚ


Δεν θα μπορούσε να μην εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σιμόες από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις του Πορτογάλου μέσου με την ΑΕΚ δεν παρουσιάζουν πρόοδο. Για να μην γίνονται παρανοήσεις, όμως, καλό είναι να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚ, όπως κάνει στην περίπτωση κάθε αξιόλογου παίκτη, έκανε την έρευνά του και φρόντισε να ενημερωθεί για τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς όμως να προβεί σε κρούση. Τι έχει προκύψει από τη συγκεκριμένη έρευνα; Ότι ο 28χρονος μέσος αξιώνει ένα συμβόλαιο 800.000 ευρώ ετησίως, ενώ, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, η ΑΕΚ δεν του δίνει πάνω από 500.000.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Πορτογάλος έχει ήδη δεχθεί κρούση από ομάδα του εξωτερικού (υπάρχει φημολογία για επαφές με ισπανικό σύλλογο) και γι’ αυτό άλλωστε ζητά αυτά τα χρήματα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ,  στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάποια σκέψη να γίνει κρούση στον παίκτη τον Ιανουάριο (το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι), χωρίς αυτό να είναι απόλυτα δεσμευτικό. Στα μεταγραφικά, άλλωστε, το τοπίο είναι πάντα ρευστό, ειδικά όταν αλλάζουν τα δεδομένα. Προς το παρόν κρατάμε ότι στην Τούμπα φροντίζουν να έχουν υψωμένες κεραίες σε οτιδήποτε ενδιαφέρον.  

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/10)

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.