Ads Top

Παπαδόπουλος: «Ντροπή να παίρνεις το πρωτάθλημα στα χαρτιά»


Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε για τον Δικέφαλο εκφράζοντας την άποψή του για τον τρόπο με τον οποίο κρίθηκε το περσινό πρωτάθλημα, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας.
Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το περσινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι αυτό δεν κρίθηκε στο γήπεδο, αλλά και την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους διαιτητές, αλλά και το ζήτημα του νέου γηπέδου της Τούμπας, λέγοντας ότι προχωράει κανονικά.

Τέλος, μίλησε για το τμήμα μπάσκετ των "ασπρόμαυρων", λέγοντας ότι είναι δύσκολο να σπάσεις την δυάδα Παναθηναικού - Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ: «Από την ημέρα που ήρθε στη Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης η ομάδα έχει ένα μεγάλο όραμα. Και το όραμα αυτό είναι να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτό θέλει να κάνει. Βέβαια είχε να παλέψει με… ίαινες. Δεν πίστευε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει τόση βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά μπήκε μπροστά και αποφάσισε να το καθαρίσει. Δεν το έχει καθαρίσει εντελώς φυσικά αλλά η δομή του ποδoσφαίρου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Όπως βλέπουμε η ομάδα από τον Πειραιά δεν παίρνει το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς διαφορά. Πέρυσι πήραμε το νταμπλ και φέτος πιστεύουμε να το επαναλάβουμε και να παίξουμε 30 παιχνίδια και όχι 28... όπως πέρυσι. Πήραμε 70 βαθμούς σε 29 παιχνίδια εάν προσθέσουμε και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και μετά συνέβη αυτό που ξέρουμε όλοι. 

Στον τελικό του Κυπέλου αποδείξαμε σε όλο τον κόσμο ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Τσαλαπατήσαμε την ΑΕΚ στο σπίτι της με 0-2. Φέτος η χρόνια άρχισε εξίσου καλά, στο Champions league αντιμετωπίσαμε ομάδες όπως η Βασιλεία και η Μπενφίκα. Περάσαμε από Σπαρτάκ και Βασιλεία. Στο παιχνίδι με την Μπενφίκα δεν περάσαμε λόγο συγκυριών. Όπως το λάθος αυτού του τρομερού κατά τα άλλα τερματοφύλακα του Πασχαλάκη. Πιθανόν θα ήμασταν εμείς στους ομίλους. Παρόλα αυτά δείξαμε την αξία μας. Κάναμε μια νίκη κόντρα στη Μπάτε. Και ελπίζω να προκριθούμε για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αυτό που ζητώ εγώ ,είναι ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα. Γιατί υπάρχει κόσμος που θέλει το κακό της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου τα παιχνίδια που έχει χάσει είναι από την Μπενφίκα, την Τσέλσι και την Τρίπολη. Και έκανε και δυο ισοπαλίες. Παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που τον κυνηγά. Ο κόσμος δεν πρέπει να πείθετε από αυτά που ακούει. Αυτοί που κατακρίνουν είναι φερέφωνα των Αθηνών. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή γίνεται μια μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη. Πρέπει να αφήσουμε την ομάδα να μεγαλουργήσει. Θα ήθελα λοιπόν ο κόσμος να τους αγνοήσει και να στηρίξει την ομάδα. Η ομάδα έχει ένα πρόεδρο που την αγαπά παθολογικά και όλοι πρέπει να τον στηρίξουμε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: « Εγώ είμαι από την πρώτη μέρα δίπλα του και πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Η πρώτη χαρά που πήρε από την ομάδα ήταν όταν πλήρωσε 10 εκατομμύρια για τα χρέη του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τα έδωσε σε μετρητά για να μην έχει κανένα χρέος η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Αυτή ήταν η πρώτη χαρά. Μια άλλη χαρά θα είναι όταν θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο. Και θα το κάνει πράξη γιατί ό,τι λέει το κάνει».

Για την διαιτησία: « Είναι σίγουρα προβληματική. Αλλά πλέον δεν είναι αυτό παλιό καθεστώς, έχουν έρθει νέοι διαιτητές. Η διαιτησία δεν είναι όπως παλιά, εάν και ένας από αυτούς παρέμεινε. Νομίζω όμως ότι είναι ζήτημα χρόνου να φύγει. Γιατί αυτός ο άνθρωπος μας στέρησε ένα πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι για να χάσει ο ΠΑΟΚ φέτος το πρωτάθλημα. Γιατί είναι ντροπή να παίρνει μια ομάδα το 2018 στα χαρτιά το πρωτάθλημα και είναι η ίδια ομάδα που έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι στις συνειδήσεις όλων ο ΠΑΟΚ είναι περσινός πρωταθλητής».

Για την Νέα Τούμπα: «Προχώρα κανονικά. Η Κυβέρνηση έχει δώσει μια δέσμευση και σε λίγο θα έχουμε μια νομοθετική ρύθμιση. Θεωρώ ότι αυτό είναι θέμα χρόνου. Θα είναι ένα έργο ζωής και θα γίνει ένα ευρωπαϊκό κόσμημα. Θα γίνει ένα γήπεδο 35 χιλιάδων θέσεων το οποίο κάποια στιγμή θα φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι ένα έργο που θέλουν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη. Οι ενέργειες μετεγκατάστασης των τμημάτων του Ερασιτέχνη έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο. Τα περισσότερα τμήματα θα μετακομίσουν στην δυτική Θεσσαλονίκη. Να τονίσω ότι το γήπεδο δεν μπορεί έχει παραπάνω θέσεις λόγω της περιοχής».

Για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Τι να πούμε για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όταν μας έχει προσφέρει τόσες πολλές χαρές και τόσες πίκρες. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ως ταβάνι την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Άλλα ένας οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι ποτέ ευχαριστημένος με την τρίτη θέση. Εμείς θέλουμε να αγωνιστούμε να σπάσουμε την δυάδα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αυτή την στιγμή αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Γι αυτό χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολλά χρήματα. Δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να σπάσεις αυτό το κατεστημένο. Γιατί ακόμα και να τερματίσεις δεύτερος δεν μπορείς να παίξεις στην Euroleague λόγω κλειστών συμβολαίων.

Οι στόχοι αυτή την στιγμή είναι να επαναλάβουμε την περσινή χρόνια στο πρωτάθλημα. Να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στο κύπελλο. Και φυσικά να φτάσουμε στο final four του Champions League, το οποίο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα κτίζεται με τον χρόνο, έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή . Είναι νέος με αρκετές φιλοδοξίες τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Νομίζω η ομάδα έχει αρκετό βάθος και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια που κάναμε. Μας έλειπαν δυο βασικοί παίκτες. Θεωρώ θα κάνουμε μια ομάδα καλύτερη από την περσινή για να πετύχουμε τους στόχους που έβαλε οι διοίκηση και ο προπονητής. Μια διοίκηση που προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και ας μην ξεχνάμε ότι είναι η διοίκηση που έβαλε τον ΠΑΟΚ στο άρθρο 99 και τον έβγαλε αλώβητο. Αυτή την στιγμή τα χρέη είναι ελάχιστα. Δεν είμαστε σαν άλλες ομάδες που πασχίζουν να βρουν και το τελευταίο ευρώ. Η ομάδα κάνει κανονικά μεταγραφές χωρίς καμία απαγόρευση. Οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός».

Πηγή: FAIR PLAY 96,1 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.