Ads Top

«Τρελάθηκε» άσος του ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι ζήτησε απ’ τον Ιβάν μετά τον Ολυμπιακό - Τα τινάζει όλα;


Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κατάφερε με τις φετινές του εμφανίσεις να αλλάξει άρδην τα δεδομένα για εκείνον στον ΠΑΟΚ. Όπως σας γράφαμε και χθες, με βάση την περσινή του εικόνα, δεν αποτελούσε προτεραιότητα των ανθρώπων του Δικεφάλου η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.
Γι’ αυτό και στις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις που είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς την παρουσία μάνατζερ και πριν από αρκετό καιρό, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση είχε διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή πως αν θέλει να παραμείνει με νέο συμβόλαιο στην Τούμπα, θα έπρεπε να δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του, ακόμα και 40% από την τρέχουσα αμοιβή του (περίπου 700.000 ευρώ).

    Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει εντελώς για τον Ολλανδό άσο και άπαντες στην ομάδα πίνουν νερό στο όνομά του. Είναι, άλλωστε, για τους περισσότερους ο κορυφαίος παίκτης μέχρι τώρα, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό.

Όπως σας γράφαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, στην πρώτη επαφή που έγινε χθες ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ παρουσιάστηκε σημαντική διαφορά.

Πλέον, ο Ολλανδός ζητάει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του, καθώς προς το τέλος της σεζόν κλείνει τα 31 του χρόνια, αξιώνοντας τριετή συμφωνία με συνολικές αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, που θέλει να κρατήσει τον παίκτη, σε πρώτη φάση πρότεινε ένα ποσό που δεν πλησιάζει ούτε τα 2 εκατ. ευρώ.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρή απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς, όμως, να σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχει διάθεση να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να καλυφθεί το κενό.

Όπως σας γράψαμε, τόσο η «ασπρόμαυρη» διοίκηση, όσο και ο ποδοσφαιριστής, θέλουν να βρεθεί η «χρυσή τομή» και υπάρχει η αίσθηση στην Τούμπα πως αυτό θα συμβεί, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν κι άλλες διαπραγματεύσεις το επόμενο διάστημα...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.