Ads Top

Παίκτης-αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ - Γιατί τον πιστεύουν!


Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν στο ταλέντο του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη και πιστεύουν πως σύντομα θα έχει θέση στην πρώτη ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη πληρότητα στο ρόστερ της σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Αυτό δεν απαγορεύει στα παιδιά από την ακαδημία να περιμένουν την ευκαιρία τους.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο «δικέφαλος» έχει εξαιρετική παρουσία στις μικρές ηλικίες καθώς είναι κάτι που έχουν επιδιώξει οι άνθρωποι της ομάδας.

Ένα από τα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Ο 19χρονος (γεννημένος 08.02.1999) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας U20 του ΠΑΟΚ.


Με αέρα Ευρώπης

O Μπαλογιάννης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και το 2012 οι σκάουτερ της Άρσεναλ τον εντόπισαν και τον πήραν στις ακαδημίες τους στην Ελλάδα. Τέσσερα χρόνια αργότερα έφυγε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα πήγε στην Ολλανδία για την Τσέβολε.

Στην Ολλανδική ομάδα υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενε και ο πιτσιρικάς επέστρεψε σπίτι του.


Επέστρεψε και το σήκωσε

Τη σεζόν 2017-18 γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα. Μπορεί να μην πήρε ευκαιρίες από τον Ρασβάν Λουτσέσκου, ωστόσο ήταν βασικό στέλεχος της U21 που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε 26 φορές με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, σκόραρε έξι φορές και μοίρασε οκτώ ασίστ στους συμπαίκτες του.


«Γαλανόλευκο» ντεμπούτο και η συνέχεια

Οι εμφανίσεις του Μπαλογιάννη δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας. Τον Μάρτιο του 2018 έκανε το ντεμπούτο του με τους νέους στα παιχνίδια κόντρα σε Ιταλία και Τσεχία για την Elite Round του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η πορεία του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη είναι αξιόλογη και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως σύντομα θα έχει την ευκαιρία να λάμψει.

talentabout
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.