Ads Top

Ανσαριφάρντ: Εγκλωβισμένος χωρίς άδεια στην Αγγλία!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έμεινε ελεύθερος από τις αρχές Σεπτέμβρη, αλλά ακόμη περιμένει την άδεια για να ενταχθεί επίσημα στη Νότιγχαμ! Τον συντηρεί αγωνιστικά η Εθνική Ιράν...
Απίστευτο κι, όμως, αγγλικό! Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποδεσμεύθηκε αρχές του Σεπτέμβρη από τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσει -ως ελεύθερος- την καριέρα του στη Νότιγχαμ, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει μέρος ούτε σε κανονική προπόνηση.

Αυτό συνέβη όχι επειδή ο Αϊτόρ Καράνκα, ο Ισπανός κόουτς της Φόρεστ δεν τον θέλει ή δεν τον υπολογίζει, αλλά επειδή ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Αγγλία!

Παρότι διεθνής με την ομάδα του Ιράν και μέλος της Εθνικής ομάδας που πήρε μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο 28χρονος στράικερ ακόμη δεν μπορεί να φορέσει επίσημα τη φανέλα της Νότιγχαμ για τον λόγο που προαναφέραμε. Ουσιαστικά παραμένει... εγκλωβισμένος στο "Νησί", χωρίς, όμως, να μπορεί να εργαστεί. Ο 2ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στις 6 Μαΐου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τότε έχει παίξει μόνο σε παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, άλλωστε, συντηρεί κάπως και τον αγωνιστικό του ρυθμό, καθώς τον προηγούμενο μήνα πήρε μέρος στην εκτός έδρας νίκη επί του Ουζμπεκιστάν (1-0) παίζοντας για 64 λεπτά, ενώ χθες αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο... φιλικό 2-1 του Ιράν σε βάρος της Βολιβίας.

Εντός των προσεχών ημερών περιμένει την απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας στην Αγγλία για να λάβει το πράσινο φως και να ενταχθεί επισήμως στο ρόστερ της Φόρεστ. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να βρει άλλη ομάδα, εκτός Αγγλίας, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του και να μη μείνει ανενεργός για μεγαλύτερο διάστημα. Με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, πάντως, ο Καρίμ το φυσάει και δεν κρυώνει...

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμφωνία μεταξύ της αγγλικής ομάδας και του Ανσαριφάρντ ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτέμβρη και δέκα ημέρες αργότερα ο Αϊτόρ Καράνκα δήλωσε πως "το κλαμπ κάνει ό,τι μπορεί. Όσο πιο γρήγορα ενταχθεί (σ.σ. ο Καρίμ) στην ομάδα μας τόσο το καλύτερο. Θα είναι υπέροχη μια τέτοια εξέλιξη". Από τότε, ωστόσο, έχουν περάσει διάστημα μεγαλύτερο τους ενός μήνα κι άκρη δεν έχει βρεθεί!

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.