Ads Top

Τρελό σχόλιο για Ολυμπιακό: «Έχει ανάδρομο Ερμή, μόνο ο Γκαστόνε του λείπει»


Οι «κερδισμένοι» του ντέρμπι, η τριάδα της ατυχίας και οι θέσεις που θα κριθούν από τον ανταγωνισμό!


Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδωσε πολλά και δεν πήρε (σχεδόν) τίποτα. Με τον ΠΑΟΚ έφτασε στις 23 τελικές προσπάθειες, αλλά σκόραρε στη… δική του εστία, με την Μίλαν ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 70’, όμως γύρισε με άδεια χέρια και με την ΑΕΚ το έχασε δύο φορές το ματς, μία στο 90’ και άλλη μία στο 90+4’!

Εντελώς ανάδρομος ο Ερμής για τους ερυθρόλευκους που φτάνουν συνέχεια στην πηγή, αλλά δεν πίνουν νερό. Μπορεί να μην το έχει το εύκολο γκολ ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχεται και ο Μαρτίνς, όμως η μπάλα είναι ξεκάθαρο ότι του έχει γυρίσει την πλάτη, αν και εκτιμούμε ότι αργά ή γρήγορα θα του αποδώσει αυτά που του αναλογούν, με βάση την εικόνα που βγάζει πάνω στο χόρτο.

Πριν από τον αγώνα στο ΟΑΚΑ είχαμε επισημάνει ότι το βασικό ζητούμενο ήταν πόσοι και ποιοι παίκτες θα κρατούσαν τη θέση τους από την ενδεκάδα που ξεκίνησε τη διαδρομή σε σχέση με εκείνους που έρχονται. Ο Φορτούνης, ο Καμαρά, ο Μεριά, ο Ποντένσε, ο Ελαμπντελαουί και ενδεχομένως ο Γιαννιώτης είναι κάποιοι από αυτούς, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις ο ανταγωνισμός θα δείξει το που θα πάνε οι φανέλες.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ από το οποίο στην παρούσα φάση φαίνεται να λείπει μόνον ο… Γκαστόνε. Ο παίκτης που θα έχει δηλαδή τη ρέντα, είτε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, είτε να σβήσει την επιθετική ενέργεια του αντιπάλου.

Ο Βούκοβιτς, ο Σισέ και ο Φετφατζίδης αποτελούν την τριάδα που βρέθηκε στις καθοριστικές, όσο και άτυχες στιγμές της ομάδας στα ματς με τον ΠΑΟΚ, την Μίλαν και την ΑΕΚ, ωστόσο οι ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο διαδέχονται η μία την άλλη και από την επόμενη φάση μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον το πως θα διαχειριστεί ο Μαρτίνς όλους τους καλούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο ΟΑΚΑ είδαμε τους Γκιγιέρμε-Καμαρά, οι οποίοι είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ο πρώτος στο ξεκίνημα και ο δεύτερος στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μπουχαλάκη να μένει στον πάγκο και τον Νάτχο να μη χωράει ούτε στην 18άδα.

Στη φάση της ισοφάρισης από την ΑΕΚ, όπου ο Μπακασέτας βγαίνει με τον Γκιγιέρμε για την κεφαλιά έλειψε το μπόι του Μπουχαλάκη, ενώ ο Τουρέ μπήκε στη θέση του Φορτούνη και απομένει να δούμε αν στο πλάνο του Μαρτίνς υπάρχει μόνον η μοιρασιά του χρόνου ή αν θα συναντηθούν και οι δύο μαζί στο γήπεδο.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Λάζαρος χρειάζεται «βοήθειες», με τον Ναουέλ να βρίσκεται ακόμη πίσω, από πλευράς τακτικής, και τον «Φέτφα» να μην αξιοποιεί την ευκαιρία που του έστειλε η ποδοσφαιρική του μοίρα στην τελευταία φάση του ντέρμπι…

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.