Ads Top

Μάντζιος για πρωτάθλημα: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για τον τίτλο, η ΑΕΚ δεν θα αντέξει»


Ο Βαγγέλης Μάντζιος πως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.
Ο Βαγγέλης Μάντζιος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τους τρεις διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στον «Libero 107.4» για το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τόνισε ότι ο Δικέφαλος μαζί με τον Ολυμπιακό είναι φέτος τα φαβορί για τον τίτλο.

Αρχικά για την ομάδα του τόνισε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη σεζόν με μηδέν βαθμούς. Αλλιώς το ονειρευόμασταν, αλλιώς ξεκινήσαμε.

Υπήρξαν και πολλές αλλαγές προπονητών. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν διαφορετικά, σίγουρα η έλευση του κ. Μαντζουράκη έπαιξε ρόλο και λειτούργησε θετικά το ελληνικό στοιχείο.

Δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Υπάρχει ποιότητα, το ρόστερ δεν είναι κακό. Έγιναν λάθη στην αρχή της χρονιάς και μοιραία είμαστε εδώ που είμαστε».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προερχόταν από μια θριαμβευτική νίκη επί της ΜΠΑΤΕ: «Συζητήσαμε για τον ΠΑΟΚ, προερχόταν από μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη και μετά από τρεις ημέρες είχε να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στην έδρα του με μηδέν βαθμούς.

Ποντάραμε στην κούραση του ΠΑΟΚ. Ξέραμε πως δεν βγάζει φάσεις, δεν σκοράρει εύκολα, έπρεπε να παίξουμε κλειστά, όπως και οι περισσότερες ομάδες στην Τούμπα, το κάναμε με επιτυχία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ -κατά την γνώμη μου- βέβαια από μια τέλεια κομπίνα του ΠΑΟΚ.

Έπρεπε να είμαστε και εμείς πιο προσεκτικοί.

Το είχαμε συζητήσει από πριν ότι ο ΠΑΟΚ κάνει κομπίνες στις στημένες φάσεις.

Έγιναν σκριν στην επίμαχη φάση αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει ο παίκτης να είναι συγκεντρωμένος να ακολουθεί το σκριν που του έρχεται. Είναι ένα γκολ δουλεμένο για τον ΠΑΟΚ».
Για τη συνέχεια της σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζιος τόνισε:
«Είμαστε σε προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια, θέλουμε να δουλέψουμε κάποια στοιχεία.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, το σχετικά εύκολο πρόγραμμα που είχαμε στην αρχή το βγάλαμε με μηδέν βαθμούς. Τώρα έχουμε εντός την ΑΕΚ, μετά τον Ολυμπιακό, δεν υπολογίζουμε σε βαθμούς.

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

Αισιοδοξία και δουλειά. Ότι μπορούμε να “κλέψουμε” στα επόμενα ματς.

Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι καλύτερο από πέρσι, είναι πιο δυνατός ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως έχει αλλάξει, μεγάλος ΠΑΟΚ με “διπλά”.

Προσωπικά πιστεύω πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα πάνε μέχρι τέλους».

Για τους ξένους διαιτητές: «Καλό είναι αυτό με τους ξένους διαιτητές με όλα αυτά που γίνονται από τους Έλληνες…»

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.