Ads Top

«Θα το έβαζε ο... Καρίμ στον ΠΑΟΚ - Ποιοι «καίγονται» - Τι τρέχει με Φορτούνη;»


«Χαμός» με Χασάν και Γκερέρο. Ανάβουν φωτιές στο Ρέντη;
Όλα τα είχε χθες ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ, εκτός από το γκολ. Αν και οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν τελικά να σκοράρουν κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως δεν υπήρχε ο μεγάλος γκολτζής στη γραμμή κρούσης για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Χασάν «Κόκα» ήταν πολύ κινητικός, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Δικεφάλου, ωστόσο αποδεικνύεται μέχρι στιγμής πως δεν είναι ο σέντερ φορ «killer». Δείχνει να έχει καλές τοποθετήσεις και καλά τελειώματα, ωστόσο δεν έχει το εύκολο γκολ. Όπως, για παράδειγμα, το είχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μπορεί να ήταν λιγότερο κινητικός ή να ήταν «κρυμμένος» σε όλο το ματς, ωστόσο μπορούσε να σκοράρει από το πουθενά με μία επαφή. Παρεμπιπτόντως, ο Ιρανός φορ παραμένει χωρίς ομάδα και η μεταγραφή του στη Νότιγχαμ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα...   

Στο μεταξύ, και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεν είναι ο επιθετικός που θα «σκοτώσει» στην κορυφή της επίθεσης. Είναι πιο... ντελικάτος φορ, με πιο τεχνικά χαρακτηριστικά, που βοηθάει περισσότερο στην επιθετική δημιουργία και όχι στο σκοράρισμα.

Παράλληλα, τα γκολ στον Ολυμπιακό δεν έρχονται ούτε από τα εξτρέμ αυτή την περίοδο. Μπορεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν σκοράροντας συνεχώς, αλλά, πλέον, έχει σιγήσει και γενικά κινείται στα τελευταία ματς, στα ρηχά.

«Καίγονται» Τσιμίκας, Μπουχαλάκης

Όπως πτωτική πορεία έχουν κι άλλοι παίκτες που έκαναν καλό ξεκίνημα, αλλά τώρα, λόγω  των συνεχόμενων παιχνιδιών, κοντεύουν να «καούν». Το παράδειγμα του Κώστα Τσιμίκα είναι χαρακτηριστικό, καθώς ο μικρός ήταν από τους χειρότερους παίκτες του χθεσινού Ολυμπιακού, αλλά και του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που μάλλον είναι θέμα χρόνου να αντικατασταθεί από τον πιο ποιοτικό Γκιλιέρμε. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, αποδεικνύουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς οφείλει στα επόμενα ματς να ανοίξει το ροτέισον για να πάρουν ανάσες οι παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το κουπί μέχρι τώρα και, πλέον, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Η αντίδραση του Φορτούνη

Εξάλλου, η αντίδραση του Κώστα Φορτούνη στη χθεσινή του αλλαγή, όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό θέμα, δεν αποτελεί την καλύτερη εικόνα, αν και τα αποδυτήρια μέχρι στιγμής λειτουργούν άψογα κι αυτό οφείλεται στον προπονητή. Αυτό είναι το δεύτερο ανησυχητικό «κρούσμα» μετά τη μουρμούρα του Γκιλιέρμε, όταν δεν πέρασε αλλαγή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μένει να δούμε αν ο Έλληνας άσος θα τραβήξει το σχοινί ή ήταν απλά μία άτυχη στιγμή πάνω στην πίεση του ντέρμπι. Αν και το δεύτερο είναι το πιο πιθανό σενάριο, μιας και ο αρχηγός του Ολυμπιακού δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι ξέρει να χειρίζεται άριστα τέτοιες καταστάσεις και είναι πολύ πιθανό να συζητήσει με τον παίκτη του για να λήξει το θέμα, όπως έκανε, άλλωστε, και με τον Βραζιλιάνο χαφ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.