Ads Top

Αυτή θα είναι η επόμενη βόμβα του Μαρινάκη - Πιτσιρικάς που τρελαίνει την Ευρώπη - Σπάνε τα ταμεία


Τι σκέφτονται στο λιμάνι, πότε πέφτουν υπογραφές. Καυτό ρεπορτάζ.
Ο Μαντί Καμαρά είναι αδιαμφισβήτητα η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος, αν και έχει ελάχιστες παραστάσεις σε ανταγωνιστικό επίπεδο, έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για τους Πειραιώτες, έχοντας πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Ήδη, μάλιστα, φημολογείται πως ο νεαρός χαφ από τη Γουινέα έχει τραβήξει βλέμματα από το εξωτερικό, ενώ τελευταία γράφτηκε πως στο λιμάνι ετοιμάζονται να προχωρήσουν άμεσα σε ανανέωση του συμβολαίου του, τοποθετώντας υψηλή ρήτρα σε αυτό.

Βέβαια, κάτι δεν τέτοιο δεν έχει βάση, παρόλο που ο μικρός έχει κερδίσει τους πάντες στον Πειραιά. Όχι πως δεν υπάρχει σα σκέψη στο λιμάνι, ωστόσο δεν υπάρχει απόφαση, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Οι Ερυθρόλευκοι δε βιάζονται να «δέσουν» τον Μαντί Καμαρά, καθώς περιμένουν πρώτα να δουν τις «αντιδράσεις» της αγοράς. Μόλις αντιληφθούν τι ενδιαφέρον υπάρχει για τον παίκτη, τότε θα τον καλέσουν για νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο νεαρός άσος έχει ήδη μεγάλη πέραση στην αγορά της Πορτογαλίας. Μάλιστα, λέγεται πως μιαtop ομάδα, η οποία ενδεχομένως να είναι η Μπενφίκα, ή κάποια άλλη παραδοσιακή δύναμη της χώρας, όπως η Πόρτο, έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον παίκτη και τον παρακολουθεί στενά στα τελευταία παιχνίδια.

Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και, φυσικά, καμία ομάδα από τις ενδιαφερόμενες αυτή τη στιγμή δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που ο Ολυμπιακός αξιολογεί τον Μαντί Καμαρά και φτάνουν σε θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν στα 10 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι ο μικρός θα είναι το «next big thing» στον Ολυμπιακό και ο παίκτης που θα τινάξει την μπάνκα στο λιμάνι. Αν και εφόσον, φυσικά, συνεχίσει με την ίδια ανοδική πορεία....

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.