Ads Top

Νέα συμβόλαια προσφέρει ο Ολυμπιακός σε δύο ποδοσφαιριστές!


Επιβραβεύονται οι δύο Έλληνες άσοι που έχουν εξελιχθεί σε βασικότατες μονάδες του Ολυμπιακού στην έως τώρα πορεία των "ερυθρόλευκων".


Ο φετινός Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί όχι μόνο με τις εμφανίσεις του (άσχετα αν δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), αλλά και με τις... εξωαγωνιστικές του συμπεριφορές.

Για παράδειγμα, δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν η εικόνα δύο παιδιών που επέστρεψαν στο λιμάνι και άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο λόγος για τους Κώστα Τσιμίκα και Ανδρέα Γιαννιώτη.

Και για τους δύο εκφράστηκαν αμφιβολίες στο ξεκίνημα της σεζόν για το κατά πόσο θα μπορούσαν να ανταποκριθούν ως ο βασικός αριστερός μπακ και ως ο βασικός γκολκίπερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, τους στήριξε και εκείνοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Μέσα από τις εμφανίσεις τους μάλιστα κέρδισαν και το προσκλητήριο του Μίκαελ Σκίμπε. Ο μεν Τσιμίκας κλήθηκε τώρα, ο δε Γιαννιώτης στα ματς του Σεπτεμβρίου.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η πρόθεση του Ολυμπιακού να τους κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίων για να τους "δέσει", αλλά κυρίως για να τους δείξει εμπράκτως ότι τους έχει υπό τη σκέπη του και την ασπίδα του.

Πάντοτε ο Ολυμπιακός τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, φροντίζει να τους επιβραβεύει για τις εμφανίσεις τους και να τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο να μην σταματούν να δουλεύουν, καθώς τα... δωράκια θα έχουν και συνέχεια!

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.