Ads Top

Γάτος ο Μαρτίνς πριν από τη Μίλαν - Έτσι θέλει να γυρίσει το κλίμα - Τι θα κάνει με Τουρέ!


Οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την ιταλική ομάδα.
Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα με την Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο σχεδιασμός του Πέδρο Μαρτίνς για την «μάχη» επί ιταλικού εδάφους με τους «ροσονέρι».

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κινείται από σήμερα σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, καθώς οι πειραιώτες αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι αφοσιώνονται στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους Ιταλούς και το ζητούμενο φυσικά για την ομάδα του λιμανιού είναι ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα των «ροσονέρι».

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα κι αυτό που θέλει ο Πορτογάλος είναι να συγκεντρωθούν οι παίκτες του στο ματς με την Μίλαν. Να ξεχάσουν ότι έγινε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να έχουν στο μυαλό τους μόνο τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως προαναφέραμε ο προπονητής των ερυθρόλευκων κάνει τον σχεδιασμό για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τους «ροσονέρι» και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρώτα απ’ όλα να επισημάνουμε ότι ο Γιάγια Τουρέ θα είναι όχι μόνο στην αποστολή αλλά και στην 18άδα του αγώνα. Θα βρίσκεται δηλαδή στον πάγκο και είναι μάλιστα πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί από τον Μαρτίνς.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα των πειραιωτών. Ο Βραζιλιάνος μέσος έπαιξε σαν αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΟΚ κι έδειξε (το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε) πως είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει και σε αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γκερέρο θα είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος στο παιχνίδι με την Μπέτις αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μιλήσει αύριο στους παίκτες του για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα και θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην Μίλαν.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.