Ads Top

Νέο παράπτωμα από Ουάρντα! - «Δυσκολεύει» η θέση του στο ρόστερ!


Στον ΠΑΟΚ για μια ακόμα φορά είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με τον Αμρ Ουάρντα και τα καμώματα του. Ο Αιγύπτιος υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να νιώθει «προδομένος» που το καλοκαίρι τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Αμρ Ουάρντα σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να βάζει μυαλό, καθώς μέσα σε ένα μήνα έχει υποπέσει σε τρία πειθαρχικά παραπτώματα κι αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα. Το ότι δεν του έχουν βγάλει ακόμα κόκκινη κάρτα, είναι γιατί πιστεύουν στις ποδοσφαιρικές ικανότητες όχι όμως για πολύ γιατί εξαιτίας της προβληματικής του συμπεριφοράς, κινδυνεύει να χάσει ότι έχτισε το προηγούμενο διάστημα.

Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, τη στιγμή που στα αποδυτήρια υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, έρχεται ένα ακόμα περιστατικό για να αναστατώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ πληροφορήθηκαν τα νυχτοπερπατήματα του Ουάρντα στα Γιαννιτσά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αυτό τους έκανε να τρελαθούν με τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή που αμείβεται πλουσιοπάροχα από το σωματείο.

Αυτό ήταν το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα που έχει υποπέσει ο 24χρονος διεθνής μέσος και είναι αρκετά σοβαρό. Τα προηγούμενα σημειώθηκαν στο παιχνίδι με την Τσέλσι, στο ματς με την ΑΕΚ, όπου όταν είχε γίνει γνωστό πως δεν θα ήταν στην αρχική ενδεκάδα, αντέδρασε άσχημα στα αποδυτήρια της Τούμπας με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να τον αποκλείσει από την αποστολή και να του επιβάλλει σιωπηρή τιμωρία που ουσιαστικά έληξε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Όλα τα παραπάνω προβληματίζουν έντονα τον Λουτσέσκου. Γιατί νιώθει εκτεθειμένος απέναντι στη διοίκηση, στον κόσμο της ομάδα, αλλά και στον Πέδρο Ενρίκε που το καλοκαίρι εμπιστεύτηκε τον Αμρ Ουράντα, δίνοντας του μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να ασχολείται επ’ αόριστο με τον Αιγύπτιο άσο αφού προτεραιότητά του είναι η ομάδα και η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει αυτή την στιγμή στα αποδυτήρια της ομάδας.

Είναι πολύ πιθανόν ο 49χρονος προπονητής να παραπέμψει το θέμα στην διοίκηση προκειμένου να αποφασισθεί το μέλλον του Ουάρντα στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου πολύ δύσκολα θα δει παιχνίδι από τον πάγκο. Η παραμονή του στην ομάδα είναι πλέον και στο χέρι της διοίκησης. Δεν αποκλείεται τον Γενάρη ο παίκτης να δοθεί δανεικός, αλλά ακόμα και να πουληθεί.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.