Ads Top

Ουάρντα: Αυτό είναι το μέλλον του!


Την επιθυμία του να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο εξέφρασε ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, με δηλώσεις που έκανε σε μέσο ενημέρωσης στην πατρίδα του.
 «Όλα πήγαιναν καλά αλλά τελευταία ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν ξέρω γιατί…  Από την πλευρά μου προσπαθώ να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται. Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όποτε μου ζητηθεί να παίξω, θα το κάνω. Θα προσπαθήσω να παίξω ξανά με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να΄χει είμαι ένας επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και  δεν παραπονιέμαι, δουλεύω σκληρά…», είπε ο Αιγύπτιος που συχνά πυκνά προκαλεί με την συμπεριφορά του.


Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει τελειώσει τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek», πολλές ήταν οι προσπάθειες που έγιναν προκείμενου να βελτιωθούν τα πράγματα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο να βρει ομάδα στον παίκτη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να προχωρήσει στην απόκτηση ενός άλλους εξτρέμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Δικέφαλος» φαίνεται να έχει επαφές με έναν παίκτη στυλ «Ζαμπά», προκειμένου να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.