Ads Top

Σάχοφ… ειδικών αποστολών!


Ο Ουκρανός είναι... εγγύηση όταν ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται.
Ενας παίκτης που φέτος δεν είχε μέχρι τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στη σεζόν, είναι δεδομένο πως τον επόμενο μήνα και όσο θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Μαουρίσιο, θα κληθεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Εβγέν Σάχοφ, ο οποίος με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δίνει λύσεις στην ομάδα του την τελευταία διετία, αποτελώντας τον παίκτη-κλειδί σε πολλά κρίσιμα ματς.

Ο Ουκρανός ήρθε στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2016 με τη μεταγραφή του να κλείνει μήνες νωρίτερα όταν εκείνος έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο.

Δεν χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να εγκλιματιστεί στις συνθήκες της νέας του ομάδας ο υψηλόσωμος μέσος και σύντομα εξελίχθηκε σε ήρεμη δύναμη για τη μεσαία γραμμή του «δικεφάλου». Αμεσα, απέδειξε πως είναι δεινός σκόρερ ενώ όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν να πουν τα καλύτερα για τον 27χρονο κεντρικό μέσο, που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και πάντα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για το καλό της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ιβιτς πίστευε πολύ σε αυτόν και μάλιστα έβλεπε τον ίδιο του τον εαυτό στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σάχοφ. Με την άφιξη του Λουτσέσκου στην Τούμπα και τη μεταγραφή του Ζοσέ Μαουρίσιο, είναι η αλήθεια, πως ο Ουκρανός έμεινε εκτός ενδεκάδας και ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε σημαντικά, ωστόσο εκείνος ποτέ δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Πλέον, μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσιο ο Σάχοφ τον επόμενο μήνα είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί πολύ περισσότερο καθώς έρχονται απανωτά δύσκολα ματς και το κενό στα χαφ των «ασπρόμαυρων» είναι εμφανές.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν από τον Ουκρανό να βρει ρυθμό, να επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης αλλά και να θυμηθεί την εξαιρετική σχέση, που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο άνθρωπος των ντέρμπι
Τα στατιστικά του Σάχοφ στον ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακά. Την πρώτη του σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα κατέγραψε συνολικά 44 συμμετοχές με οκτώ γκολ και δύο ασίστ ενώ πέρσι σε 33 συμμετοχές και περίπου τα μισά αγωνιστικά λεπτά πέτυχε άλλα οκτώ τέρματα ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Τη διετία, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχει κατακτήσει δύο κύπελλα ενώ δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός «άνθρωπος των ντέρμπι», που του έχει αποδοθεί καθώς έχει σκοράρει στα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (δύο φορές μάλιστα κόντρα στους «πράσινους») στην παρθενική του σεζόν στην Τούμπα.

Φέτος, ο Σάχοφ έχει 12 συμμετοχές έως τώρα. Στις περισσότερες από αυτές, μάλιστα, ήρθε από τον πάγκο ώστε να βοηθήσει την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, τώρα έφτασε η σειρά του να βάλει την δική του «υπογραφή» στην εξαιρετική φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

*sporime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.