Ads Top

Πρωταθλητής με την ΑΕΚ, υπογράφει στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη!


Έντονη η φημολογία στο παρασκήνιο, πως παίκτης που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ πέρυσι, τον Γενάρη θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος!
Βασιζόμενος κατά κόρον σε Έλληνας παίκτες, ο Παναθηναϊκός εντυπωσιάζει παραμένοντας αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με -6 βαθμούς.

Μάλιστα οι Πράσινοι κατάφεραν να χτίσουν μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ομάδα, παρά τους μεταγραφικούς περιορισμούς που τους επιβλήθηκαν το καλοκαίρι, οι οποίοι θα ισχύσουν και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναφορικά με τις μεταγραφές του Τριφυλλιού τον χειμώνα, έχει γραφτεί ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο, που αναφέρει ότι οι Πράσινοι ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ!

Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι τα είχε βρει με την Ένωση, όμως δεν κατάφερε να βρει λύση για να αποδεσμευτεί εγκαίρως από την ιταλική ομάδα. Έτσι δεν συνέχισε στην Ελλάδα, παρά τη δεδηλωμένη επιθυμία να μείνει στην ΑΕΚ, με την οποία είναι «δεμένος» και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της.

Ο Κονέ παραμένει ελεύθερος και οι φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωσή του. Πάντως, το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο έναν Έλληνα παίκτη άνω των 23 ετών σίγουρα δυσκολεύει την υπόθεση, σε συνδυασμό με το ότι έχουν αρκετές λύσεις στο κέντρο.

Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο. Η πρώτη επιλογή των Πρασίνων για τα μετόπισθεν, όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Νίκο Νταμπίζα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.