Ads Top

Παναθηναϊκός: Δεν έχουν μπει τα λεφτά του Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ


Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (12/10), ο Πιεμπονγκσάντ δεν είχε καταβάλλει το 1 εκατομμύριο ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
Άφαντα παραμένουν για τον Παναθηναϊκό τα χρήματα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ... Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (12/10) στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ δεν είχε πιστωθεί το 1 εκατομμύριο ευρώ που έπρεπε να καταθέσει ο Ταϊλανδός, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα δώσει ποτέ τα λεφτά, ούτε ότι δεν ισχύει το συμφωνητικό που υπέγραψε με τον Αλαφούζο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η χρηματοροή που θα σφραγίσει την είσοδο του Ταϊλανδού στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά.

Πάντως, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ανησυχεί για την κάλυψη των υποχρεώσεων του Οκτωβρίου. Ο Αλαφούζος έχει διαβεβαιώσει τα διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν εγκαίρως και δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Είναι σαφές ότι ο Αλαφούζος δεν θα ρισκάρει τον εκτροχιασμό της ΠΑΕ μετά από ένα καλοκαίρι που ξόδεψε 21,4 εκατομμύρια ευρώ για να τη "συμμαζέψει".

Όμως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει κάνει κάθε είδους παραχώρηση προς τον Πιεμπονγκσάντ ώστε να τον διευκολύνει και πλέον περιμένει την ανταπόκριση του, για να ολοκληρώσουν τη μεταβίβαση του μετοχικού μεριδίου.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.