Ads Top

Αυτός είναι ο «βράχος» της άμυνας του Τριφυλλιού!


Τρίβει τα χέρια του ο Δώνης - Αν «δέσει» με τους υπόλοιπους, θα κάνει θαύματα...
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει... αδιανόητα καλά το πρωτάθλημα και πηγαίνει για μεγάλα πράγματα φέτος, με το νέο του απόκτημα να χρειάζεται «συστάσεις»!

Ο Νώντας Παντελάκης είναι ένας ακόμη Έλληνας παίκτης που βγήκε στο προσκήνιο στο φετινό (νεανικό) Παναθηναϊκό. Το SDNA κάνει τις…συστάσεις και γράφει όσα δεν ξέρετε για τον 23χρονο στόπερ.


Το επίσημο βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πήρε ο Νώντας Παντελάκης στο Αγρίνιο.


Πρώτη συμμετοχή με το «τριφύλλι» με καλό βαθμό απόδοσης στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό από ένα ακόμη Ελληνόπουλο που δεν «κουβαλάει» πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.

Το SDNA «σκάλισε» τον φάκελο του Νώντα Παντελάκη και γράφει ενδιαφέροντα tips:

1) Μπήκε στη μεταγραφική short list του Παναθηναϊκού δια χειρός Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έμαθε για τα έργα και τις ημέρες του με τη φανέλα του Κισσαμικού και τον τσέκαρε live στο Ελ Πάσο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλιθέα τον περασμένο Μάιο.

Από την στιγμή που έκανε homework και ο Γιώργος Δώνης άναψε το πράσινο φως για την μετακόμισή του στο Κορωπί.

2) Ο Ολυμπιακός ξόδεψε αρκετά χρήματα (200.000 ευρώ plus)για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τον Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2015.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν άποψη για τον παίκτη από τις μικρές εθνικές ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί και προχώρησαν στην απόκτηση του πιστεύοντας στο ταλέντο του, χωρίς συν τω χρόνω να του δώσουν την ευκαιρία να φορέσει ούτε μια φορά τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας. 

3) Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού κι έπειτα από το τέλος της θητείας του στον Κισσαμικό, ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτησή του και υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με την πλευρά του παίκτη να πατάει…φρένο αναμένοντας κι άλλους ενδιαφερόμενους.

Κάποια στιγμή του έκλεισε το μάτι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς όμως οι Ηπειρώτες να περάσουν στο «παρασύνθημα» για την μεταξύ τους συνεργασία,

4) Τα μανατζερικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στον FIFA Agent Χρήστο Γάτση από την περίοδο που ο παίκτης έπαιζε στον Εργοτέλη.

5) Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό (τριετούς διάρκειας) κινείται σύμφωνα με την σφιχτή (μνημονιακή) πολιτική των «πρασίνων» και δεν ξεφεύγει από τις 40.000 ευρώ καθαρές – ετήσιες - αποδοχές.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.