Ads Top

Το καμπανάκι «χτύπησε» από τον ΠΑΟΚ, ήχησε και στην Αίγυπτο!


Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς...
Μπορεί πέρυσι να έκανε μια... εξωπραγματική σεζόν στον Ατρόμητο, όμως φέτος δεν τον... θέλει- και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα!

To «καμπανάκι» ήχησε ξανά! Αν ο Αμρ Ουάρντα δεν πειθαρχήσει, ακούγοντας πιστά τις εντολές του προπονητή του στον ΠΑΟΚ, τότε το μέλλον του φαντάζει δυσοίωνο ακόμη και στην Εθνική του ομάδα.

Το μήνυμα εστάλη από τον Υπεύθυνο της Εθνικής Αιγύπτου, Χάνι Ραμζί, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τον 25χρονο άσο του ΠΑΟΚ!

Ο Ραμζί παραδέχθηκε πως ο ποδοσφαιριστής έχει προβλήματα με τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως σημείωσε θα πρέπει να πειθαρχήσει καθώς η μη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου, θα επηρεάσουν και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα δεδομένου πως υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι παίκτες με χρόνο συμμετοχής στους συλλόγους τους.

Μάλιστα, ο Ραμζί συμβούλεψε τον Ουάρντα σε θέματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς, αν και εφόσον θέλει να εξελίξει την καριέρα του.

Η «καμπάνα» του ΠΑΟΚ ήχησε και προκάλεσε αναταράξεις και στην Αίγυπτο, με την κλεψύδρα της... υπομονής να αδειάζει επικίνδυνα για τον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος εξ΄αρχής αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Στις τάξεις του Δικεφάλου γνώριζαν πως είχαν να διαχειριστούν μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, η οποία αν... έμπαινε στο καλούπι του συνόλου, θα επέφερε κέρδος και στις δύο πλευρές.

Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε -με την σειρά του- πως ο Ουάρντα ήταν μια ιδιάζουσα υπόθεση για εκείνον, γι΄αυτό φρόντισε να «δουλέψει» προσεκτικά στην διαχείρισή του. Κάτι που φάνηκε να αποδίδει στην αρχή της σεζόν...

Η επιλογή του Λουτσέσκου όμως να τον αφήσει εκτός βασικού πλάνου από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έφερε την έντονη αντίδραση του Αιγύπτιου, ο οποίος δεν φάνηκε και στην προπόνηση της επόμενης ημέρας, βάζοντας τον εαυτό του σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Και πάλι όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλησε να χειριστεί προσωπικά το θέμα και να μην οδηγήσει τον Αιγύπτιο ενώπιον της διοίκησης για απολογία.

Ο Ουάρντα μπήκε στον πάγο για τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό, έδειξε σημάδια μεταμέλειας και υπακοής στον προπονητή του αλλά η απουσία του από τις επόμενες αναμετρήσεις με ΜΠΑΤΕ και Απόλλωνα Σμύρνης, έκαναν σαφές πως το θέμα δεν θεωρείται λήξαν.

Μάλιστα, ο Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του παραμονές του ευρωπαϊκού παιχνιδιού στην Λευκορωσία, όταν σε ερώτηση για τον Ουάρντα, αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Έχουμε κανόνες και πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Ήταν τιμωρημένος για μια εβδομάδα, επέστρεψε μαζί μας στις προπονήσεις και όταν είναι έτοιμος θα παίξει».

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, η υπόθεση - Ουάρντα φάνταζε ως ένα προσωπικό στοίχημα με σημαντική υποσημείωση πως κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω από την ομάδα. Οι ισορροπίες εντός των αποδυτηρίων είναι το Α και το Ω της δικής του φιλοσοφίας, την οποία δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται σε πρώτη φάση ο Αιγύπτιος.

Και όσο δεν εναρμονίζεται ως προς αυτήν την κατεύθυνση που έχει ορίσει το απόλυτο «αφεντικό» των αποδυτηρίων, τόσο θα ηχούν πιο δυνατά οι «καμπάνες» στα αυτιά του με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Για την ώρα ήχησαν προειδοποιητικά από τον ΠΑΟΚ και ταξίδεψαν ήδη στην Αίγυπτο.

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα; Λένε πως είμαστε οι επιλογές μας, στα χέρια και στο μυαλό του Αιγύπτιου λοιπόν είναι να κάνει τις σωστές επιλογές με φόντο την καριέρα του. Οι βάσεις άλλωστε υπάρχουν και ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν από τον ΠΑΟΚ...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.