Ads Top

Ποιος Αναστασιάδης; Όνομα-βόμβα για τον πάγκο της Εθνικής - Τεράστια καριέρα, έχει πάει Ολυμπιακό


Τον ξέρει όλος ο πλανήτης. Ποιος τον φέρνει στην Ελλάδα. 
Τρίζει η θέση του Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Από τα χρόνια του Ρανιέρι, η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου είχε γίνει η ομάδα των μάνατζερ. Δηλαδή, όποιος τα είχε καλύτερα με την ΕΠΟ είχε ουσιαστικά και το δικαίωμα να φέρει παίκτες στην ομάδα.

Εν συνεχεία,  με την έλευση του Μίχαελ Σκίμπε το πράγμα ταυτοποιήθηκε περισσότερο. Δηλαδή Rogon και Πολ Κουτσολιάκος. Λογικό κι επόμενο Αρκετοί παίκτες πρώτης γραμμής της Εθνικής είναι δικοί του πελάτες.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Οι κλήσεις του Σκίμπε για Ουγγαρία, Φινλανδία
Συγκεκριμένα, χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Φορτούνης, Κώστας Σταφυλίδης, Κώστας Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης,Γιάννης Γιαννιώτας, Ευθύμης Κουλούρης και εσχάτως οι Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Όπως γράφει το Sportime, ο Γερμανός εκλέκτορας δείχνει να έχει χάσει το παιχνίδι. Είναι πια κοινό μυστικό πως οι αναμετρήσεις με την Ουγγαρία και την Φινλανδία (εκτός) κρίνουν το μέλλον του. Μη με ρωτάτε για αποτελέσματα. Δύο νίκες τον σώζουν δεδομένα. Μία νίκη και μία ισοπαλία, αλλά με καλή παρουσία και στα δύο ματς, ίσως να κάνουν και πάλι τη δουλειά τους. Σε διαφορετική περίπτωση πάμε για άλλον.

Το πρώτο σενάριοκυκλοφόρησε έχει να κάνει με έναν Ελληνα προπονητή κοινής αποδοχής. Όπου κοινής αποδοχής ας πούμε έναν τεχνικός που θα είχε τη σύμφωνοι γνώμη δύο εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Ωστόσο, για να μπούμε στο «ψητό» Έλληνας τεχνικός που να είναι αυτή τη στιγμή στα… χνώτα του Κουτσολιάκου δεν υπάρχει.

Σύμφωνα πάντα με το sportime ο Άγγελος Αναστασιάδης που ακούγεται έχει ήδη «καεί».

Βέβαια, μια περίπτωση που ακούγεται και είναι η καλύτερη δυνατή αυτή τη στιγμή είναι αυτή του Μίτσελ. Βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Ισπανός γνωρίζει αρκετούς Έλληνες παίκτες και δεν θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί. Έτσι λοιπόν ότι και να γίνει μέχρι στιγμής και ο επόμενος κόουτς πάλι του Κουτσολιάκου θα είναι.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.