Ads Top

«Μόνο από Τζιοβάνι τέτοια γκολ - Δεν υπάρχει Τουρέ - Ρε Φετφατζίδη; - Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα»


Τι τίτλο είχα στην προηγούμενη στήλη θυμάστε; Για το μεγάλο λάθος για εμένα να μείνει έξω ο Φορτούνης στη Μίλαν για να παίξει ο 35 στα 36 ανέτοιμος Τουρέ.
Και τώρα με την ΑΕΚ γίνεται ξανά αλλαγή ο Φορτούνης για να μπει ο Τουρέ! Τον καλύτερό σου παίκτη γιατί τον βγάζεις! Είχε πρόβλημα τραυματισμού; Τον τελευταίο καιρό συνεχώς τον βγάζει τον Φορτούνη. Τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος!

Μανούλα ήταν το παιχνίδι για να μείνει μέσα ο Φορτούνης και να μην χάσει τη νίκη ο Ολυμπιακός. Και όχι απλώς να μην χάσει τη νίκη αλλά να βάλει και το δεύτερο.


Έχω φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Είσαι 0-1 και τελειώνει το ματς. Πάλι δεν μπορείς να κλειδώσεις νίκη, πάλι τα ίδια. Εκεί πρέπει να βάλεις τρίτο στόπερ αφού πρέπει να προβλέψεις ότι θα κινδυνέψεις με σέντρα στη μεγάλη περιοχή σου, όπως δηλαδή έφαγες το γκολ.

Και από ποιον το έφαγες το γκολ με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνάς σου; Από τον Μπακασέτα! Δεν γίνονται αυτά. Ο Μπακασέτας σε θέση φορ. Και ποιον είχε πάνω του στην καρδιά της περιοχής σου; Τον Γκιγέρμε! Δεν γίνονται αυτά! Μην κοιτάτε που δεν μιλάνε για αυτά τα λάθη οι άλλοι, δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο.

Σου κάρφωσε το γκολ σε θέση φορ με κεφαλιά ο Μπακασέτας και είχε πάνω του να πηδήξει για κεφαλιά τον Γκιγέρμε. Όχι τα θηρία που έχεις στο ύψος ως σέντερ μπακ. Εκεί έπρεπε να είναι ο Μεριά, ο Βούκοβιτς, και ο Τουρέ να έχει γυρίσει πίσω να βοηθήσει στο κεφάλι.

Στο τελευταίο λεπτό ήσουν. Εγώ θα έπαιζα τα τελευταία λεπτά με τρία στόπερ και δεν θα έβγαζα τον Φορτούνη. Δεν υπήρχε Τουρέ στο γήπεδο. Μάνα ο Φορτούνης για να σου βγάλει τις κόντρες και να πας για το δεύτερο έχοντας μπροστά γρήγορους παίκτες. Τρομερός ήταν ο Φορτούνης, δεν είναι μόνο η γκολάρα που έβαλε. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο και μετά ο Μοράν. Ταχύτητα, τεχνική, μπούκα, πάσα.

Το γκολ που έβαλε, σωστά μου λέει ο Σινάνογλου, μόνο Βραζιλιάνοι. Μόνο από Τζιοβάνι και Ριβάλντο έχουμε δει τέτοια γκολ. Τεχνικό και δυνατό το χτύπημα, με φάλτσο, και δεν τη σταμάτησε, το έκανε με τη μία όπως ερχόταν η μπάλα!

Βάλτο ρε Φετφατζίδη σωστά το πόδι και το σώμα σου. Μόνος σου ήσουν, έπρεπε να τη σταματήσεις για ένα δευτερόλεπτο τη μπάλα. Στο καλό σου πόδι. Αλλά και με τη μία που το έκανες, έπρεπε να το έχεις βάλει. Γιατί δεν κάνεις έξτρα προπόνηση να φτιάξεις επιτέλους τα τελειώματά σου; Επαγγελματίες είστε.

Ολόκληρο πρωτάθλημα ήταν αυτό το ματς. Μεγάλη απώλεια αυτή η νίκη. Αλλά να σας πω κάτι; Και ας έχει τύχη μεγάλη ο ΠΑΟΚ, και στο Καραϊσκάκη γλίτωσε από θαύμα, ο Ολυμπιακός όμως θα πάρει το πρωτάθλημα! Εγώ αυτό πιστεύω. Έχει καλύτερους παίκτες και καλύτερη ομάδα.

Είδα πάλι τον ΠΑΟΚ, με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος έπαιζε, με τον Απόλλωνα που χάνει παντού και από τους πάντες. Δεν μου άρεσε ξανά ο ΠΑΟΚ. Η δε ΑΕΚ έχει σοβαρά προβλήματα στο υλικό της. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ.

Δύο 11άδες έχει ο Ολυμπιακός αλλά κύριε Μάρτινς το ότι έχεις δύο 11άδες θα πρέπει να προσέξει ο προπονητής να μην του στοιχίσει… Μπερδεμένο τον βλέπω στα τελευταία ματς.


Έσκασε «βόμβα» στο λιμάνι - Πάνω από 10 εκατομμύρια για τον παικταρά - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης


pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.