Ads Top

Σχέδιο-βόμβα από Δημήτρη: «Έτσι γίνεται παντοδύναμος και «καθαρίζει» και τον Ταϊλανδό!»


Εξελίξεις-φωτιά για την ΠΑΕ, πώς θα απογειωθεί το Τριφύλλι! - Έτσι γίνεται παντοδύναμος και κάνει «ντου» - «Καθαρίζει» και τον Ταϊλανδό!
Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος χθες στον αγιασμό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι περιμένει θετικές εξελίξεις για το μεγάλο εγχείρημα του «Athens Alive».

Κι όντως, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ αναμένει άμεσα, ενδεχομένως και πριν από την αλλαγή του χρόνου, όπως τόνισε, την επισημοποίηση της αλλαγής του συντελεστή δόμησης για την περιοχή του ΟΑΚΑ. Κάτι που θα ανοίξει την ίδια στιγμή το δρόμο στους «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επενδύσουν για το μεγάλο πρότζεκτ, το οποίο ως γνωστόν περιλαμβάνει και το γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκτιμάει πως μόλις πάρει την έγκριση για το «Athens Alive», τότε αυτόματα θα τρέξουν και οι διαδικασίες για να κάνει νέο «μπάσιμο» για την ΠΑΕ. Σε περίπτωση που το αφεντικό της μπασκετικής ομάδας έχει στα χέρια του το πλάνο δημιουργίας νέου γηπέδου, θα μπορεί να διαπραγματευτεί διαφορετικά και με άλλη… δύναμη για την απόκτηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Αυτό, άλλωστε, φέρεται πως είναι το πλάνο του για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να περάσει στα χέρια του η ΠΑΕ, ακόμα κι αν μέχρι τότε έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Ταϊλανδού, με αφορμή, φυσικά, το εγχείρημα του «Αthens Alive», που μπορεί να απογειώσει την ομάδα.

Εξάλλου, η συγκυρία φαίνεται πως είναι ιδανική για το αφεντικό της ΚΑΕ, όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί πως μέχρι τις εκλογές μπορεί να έχει πάρει αυτά που ζητάει για να προχωρήσει το μεγάλο σχέδιο για την περιοχή του ΟΑΚΑ. Το ζητούμενο για τον «πράσινο» ηγέτη είναι να προλάβει τις εξελίξεις και να έχει πάρει τις εγκρίσεις που θέλει πριν αλλάξουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, κάτι που φοβάται ότι μπορεί να «φρενάρει» τις βλέψεις του. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.