Ads Top

Οκτώ τμήματα του Ολυμπιακού σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις!


Από το ποδόσφαιρο μέχρι το χάντμπολ κι από το μπάσκετ μέχρι το βόλεϊ και το πόλο, οι ομάδες του Ολυμπιακού βρίσκονται φέτος σε σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε μερικές θα κάνουν και πρωταθλητισμό.
Κάτι πραγματικά σπουδαίο ζει φέτος, τη σεζόν 2018/19 δηλαδή, ο σύλλογος που ονομάζεται Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στους ομίλους της EuroLeague και της συμμετοχής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ στο EHF Cup.

Μπάσκετ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με εκείνο της χειροσφαίρισης, δημιουργούν κάτι που δεν συναντά κανείς συχνά στον ευρωπαϊκό αθλητισμό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League και έχει ήδη δώσει δύο αγώνες, με τη Μπέτις (εντός) και τη Μίλαν (εκτός έδρας).

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ συμμετέχει στη EuroLeague και έχει στόχο τουλάχιστον την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ νίκησε εκτός έδρας τη Βίσλα Κρακοβίας (47-46) μετά την ισοπαλία στο ΣΕΦ (63-63) και προκρίθηκε στους ομίλους της EuroLeague.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ θα συμμετάσχει στο CEV Cup, τη δεύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Επέλεξε να πάρει μέρος σε αυτή καθώς δεν υπάρχει γήπεδο χωρητικότητας 3000 θεατών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα συμμετάσχει στο Challenge Cup, το οποίο κατέκτησε πέρυσι.

Η ανδρική ομάδα πόλο θα συμμετάσχει στο Champions League, την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, την οποία κατέκτησε πέρυσι.

Η γυναικεία ομάδα πόλο θα συμμετάσχει στη EuroLeague, την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ, νταμπλούχος πέρυσι στην Ελλάδα, συμμετέχει στο EHF Cup.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός, σαν σύλλογος, ξεχωρίζει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθώς δεν υπάρχει άλλος που να συμμετέχει σε τόσο πολλές σημαντικές διοργανώσεις και ταυτόχρονα να κάνει και πρωταθλητισμό στις περισσότερες από αυτές.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.