Ads Top

Χτύπησε... συναγερμός με το καλημέρα - Ποιον δεν «είδε» ο Πασκουάλ - Φέρνει... Μάικ Τζέιμς


Υπάρχουν... σκέψεις για έναν ξένο, θα «καθαρίσει» ο Γιαννακόπουλος.
Τρελή εξέλιξη στον ΠΑΟ με το καλημέρα - Αυτόν «τελειώνει» ο Πασκουάλ - Φέρνει ξανά... Μάικ Τζέιμς!

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε όσο καλά μπορεί, αλλά πέτυχε τον στόχο του. Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, οι πρωταθλητές, όμως, δεν την πάτησαν από την πάρα πολύ επικίνδυνη Μακάμπι. Έκοψαν το νήμα, γιατί είχαν τους κατάλληλους ανθρώπους τις κατάλληλες στιγμές. Ο Νικ Καλάθης, αλλά και ο Ματ Λοτζέσκι, ήταν οι σταθερές.

Η Μακάμπι ήταν πολύ διαβασμένη, αλλά οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν τον τρόπο να απαντήσουν. Ο Νικ Καλάθης με την άμυνά και τις ασίστ του και ο Ματ Λοτζέσκι με την επιθετική του ικανότητα. Και αν για τον αρχηγό είναι κάτι που το περιμένουν όλοι, ο «Λότζο» δίνει απαντήσεις σε όλους εκείνους, που έλεγαν ότι είναι τελειωμένη ιστορία. Από τα φιλικά ο Αμερικανοβέλγος έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση, πριν από λίγο έδωσε εντυπωσιακή συνέχεια στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τους 20 πόντους που σημείωσε.

Από κει και πέρα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν καταλυτικός με την άμυνά του, αλλά και τα σουτ που έβαλε, ενώ προς το τέλος βοήθησε πολύ και ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικάνος τιμώρησε την πρώην του ομάδα και με κάποια καλάθια που σημείωσε, αλλά και με ορισμένες άμυνες που έβγαλε.

Αυτό, πάντως, που φάνηκε μία ακόμη φορά είναι ότι πίσω από τον Νικ Καλάθη, υπάρχει πρόβλημα. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους δε δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο. Ο Τσάβι Πασκουάλ τον πιστεύει πολύ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιωθεί.

Πάντως, θα τον περιμένει κι άλλο για να δει μήπως υπάρξει βελτίωση. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να βγει στην αγορά για να αναζητήσει έναν γκαρντ, όπως έκανε πέρυσι με τον Μάικ Τζέιμς.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.