Ads Top

Φέρνει πίσω στον Ολυμπιακό αγαπημένο των οπαδών ο Μαρινάκης!


Άλλη μια επιστροφή ενός πολύ αγαπητού προσώπου φαίνεται πως θα έχουμε πολύ σύντομα στον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός αρέσκεται στο να εκμεταλλεύεται τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του ακόμα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, δίνοντάς τους πόστα στο οργανόγραμμα του συλλόγου. Συνέβη με τους Φρανσουά Μοντέστο, Κριστιάν Καρεμπέ και πολλούς άλλους, ενώ η τελευταία τέτοια περίπτωση είναι η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του προπονητή στην Κ-15 των Ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Sportdog.gr, η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης του Ολυμπιακού για τον Ισπανό παλαίμαχο άσο είναι να τον προωθήσουν σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι Πειραιώτες προσέγγισαν τον Φουστέρ προτείνοντάς του να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, θέση που παραμένει κενή στον σύλλογο τους τελευταίους μήνες.

Ο Ισπανός είναι ένα πρόσωπο που χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των πάντων στον Ολυμπιακό, διοίκησης και οπαδών. Οι άνθρωποι της ομάδας τον πιστεύουν πολύ, θεωρώντας ότι είναι ικανός να αναλάβει ένα τέτοιο νευραλγικό πόστο, ωστόσο η θέλησή τους φαίνεται προς το παρόν να «σκοντάφτει» στις αντιρρήσεις του Φουστέρ.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός νιώθει ότι δεν μπορεί ακόμα να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς δεν έχει την ανάλογη εμπειρία και προτιμά να παραμείνει στην προπονητική. Είναι άλλωστε αυτό που έχει σπουδάσει και αυτό που είχε στο μυαλό να κάνει όταν θα σταματούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η επανένταξη του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό, κίνηση που μπορεί να φέρει πολλές εξελίξεις στο μέλλον. Οι διοικούντες των Πειραιωτών έχουν… μεγάλα σχέδια για τον Ισπανό, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει από προπονητής των ακαδημιών, όμως στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανέλιξή του σε άνθρωπο-κλειδί για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μιλάμε άλλωστε για έναν άνθρωπο που έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο και γι' αυτό αναγνωρίζεται από όλους εντός των Ερυθρολεύκων.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.