Ads Top

Απίθανες καταστάσεις στον ΠΑΟ - «Μία σου και μία μου» μεταξύ τους - Τρέλα με... Σάββα Θεοδωρίδη!


«Μπρα ντε φερ» με τις αλλαγές. Ποιοι θα «επικρατήσουν»...
Μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της εισόδου του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό "έσκασε" η είδηση περί "μεταγραφής" του Κώστα Κωνστάντου σε πόστο στο Τριφύλλι.

Πρόκειται φυσικά για γνωστό Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε διατελέσει στέλεχος της ΑΕΛ στο παρελθόν και μάλιστα ήταν ο εκπρόσωπός της σε μεγάλα γεγονότα, όπως στις κληρώσεις για το Κύπελλο UEFA.

Ο Κωνστάντος είναι παλιός γνώριμος των Νταμπίζα και Δώνη τόσο από την κοινή θητεία τους στη Λάρισα, όσο και από το γεγονός πως έχουν συναντηθεί αρκετές φορές και εκτός γηπέδων και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί στις εξέδρες, όπου παρακολούθησε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τις προσπάθειες των Πράσινων.

Φυσικά και αποτελεί εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα στον Γιάννη Αλαφούζο και κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η πρόταση του Νταμπίζα είχε γίνει από την εποχή που ανέλαβε, όμως λόγω των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Παϊρόζ και Αλαφούζο, δεν διέρρευσε τίποτα προς τα έξω, κάτι που έγινε σήμερα.

Προφανώς και ο Κωνστάντος έχει εγκριθεί από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος ήταν θετικός στο να μπει στην ομάδα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η "ισομέρεια". Για κάθε Άβρααμ Γκραντ, ή Πιτ Πιεγμπονγκσάντ δηλαδή που θα φέρνει ο Παϊρόζ, από την άλλη θα υπάρχουν οι αντίστοιχοι που θα έχουν επιλεχθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, σε χαμηλότερα πόστα βέβαια, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία.

Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για συναπόφαση Παϊρόζ-Αλαφούζου και τελική έγκριση από τον πρώτο για τον Κωνστάντο, ο οποίος για να το πούμε πρακτικά, θα έχει έναν ρόλο σαν του Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό, ήτοι, θα εκπροσωπεί τους Πράσινους σε όλα τα ματς και τα μεγάλα γεγονότα, αφού είναι άνθρωπος με πολλές και σημαντικές διασυνδέσεις.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.